Cum sa te pensezi pentru a avea sprancene perfecte VIDEO

Sprancenele au un rol esential in fizionomia unei femei, iar la Hollywood se spune ca “sprancenele sunt noua masura zero”.
  • Publicat:
Cum sa te pensezi pentru a avea sprancene perfecte VIDEO
Cum sa te pensezi pentru a avea sprancene perfecte VIDEO

Sprancenele au un rol esential in fizionomia unei femei, iar la Hollywood se spune ca „sprancenele sunt noua masura zero”.

Anastasia Soare este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor, expertul de necontestat al frumuseţii ochilor şi sprâncenelor. De-a lungul anilor a obţinut statutul de simbol în industria frumuseţii datorită modului inovativ şi unic de modelare şi aranjare a sprâncenelor. Saloanele Anastasia Beverly Hills si Brentwood California se bucură de clienţi celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alţii. Anastasia a aparut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine.

Lucrând ca estetician în diferite saloane de înfrumuseţare din Beverly Hills, Anastasia şi-a dezvoltat tehnica ei proprie de aranjare a zonei ochilor, bazată pe Secţiunea de Aur şi îmbinată cu tehnici de îngrijire a pielii. Cu ajutorul clienţilor fideli tehnicii ei, Anastasia a deschis primul salon în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills, numit Anastasia Beverly Hills. Succesul înregistrat de acest prim salon a dus la deschiderea celui de-al doilea în Brentwood California, in 2010.

Anastasia şi-a extins piaţa şi cu salonul de înfrumuseţare Anastasia Brow Studio la Nordstrom, Sephora şi în alte locuri în toată lumea, dar şi cu gama de produse proprii destinate îngrijirii sprâncenelor, pielii, vândute în magazine precum Sephora, Nordstrom, Ulta şi altele.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cum sa te pazesti de rozacee
Cum sa te pazesti de rozacee
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân