Cum să găsești haine la preț mic când nu e sezon de reduceri

Să aștepți sezonul reducerilor pentru a cumpăra piesele ce îți trebuie în garderobă poate fi o capcană. Vei avea mai mult în focus reducerile decât calitatea sau croiul. Dar există variante!
  • Publicat:
Cum să găsești haine la preț mic când nu e sezon de reduceri
Cum să cumperi haine frumoase la preț redus chiar dacă nu este sezonul reducerilor? foto: Mădălina Drăgoi

Pentru toți cei pasionați de haine și de modă, unele dintre cele mai așteptate momente sunt cu siguranță cele ale reducerilor. Atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald magazinele au perioade de reduceri stabilite prin lege în aceași perioadă. Și unele magazine fac reduceri și în mijlocului sezoanelor însă procentul din preț redus este mai mic.

Mai sunt și oferte speciale. De exemplu, cumperi o bluză și îți poți alege un tricou gratis. Însă nu tot ceea ce este la ofertă merită cumpărat. Deși prețul scăzut este un trigger pentru a cumpăra haine nenecesare, nu ar trebui să se întâmple asta. Căci haine la reduceri se găsesc astăzi tot timpul anului. Și în magazine clasice, dar și în magazine online.
Așadar, nu cădeți pradă sezonului clasic de reduceri, pentru că atunci cumpără mai toată lumea.

Nu plecați la drum fără o listă de cumpărături

Faceți o listă cu obiectele vestimentare ce vă trebuie cu adevărat fie pentru a întregi garderoba, fie pentru a-i da un aer proaspăt.

De exemplu, oricând este nevoie de o pereche de pantofi noi. Look-ul pantofilor dă strălucire întregii ținute vestimentare. Un sacou negru croit perfect pentru corpul dumneavostră este mereu binevenit. La fel și o rochie negră dintr-un material de calitate, ce nu se șifonează ușor și ce flatează silueta actuală este binevenită.

Outlet-uri – o soluție pentru haine de caltitate la preț mic indiferent de sezon

Aproape că nu este oraș în care să nu găsiți outleturi. Outleturile de haine vând la preț redus tot timpul anului obiecte vestimentare. Și uneori au și reduceri. Variante de outlet-uri se găsesc și online. Spre exemplu, puteți căuta direct piesele care vă interesează și să le găsiți la preț mai mic.

Second-hand-uri dar și târguri – surse de comori vestimentare la prețuri mici

Magazinele second hand sunt o opțiune excelentă pentru a găsi haine de calitate la un preț mic. Ca să nu mai vorbim despre importanța reciclării. Și la târguri se găsesc comori. De fapt, chiar sunt renumite pentru comori vestimentare. Unde mai pui, că la sfârșitul târgului, prețurile scad. O altă modalitate de a-ți reînnoi garderoba fără să cheltui averi este să organizezi cu prietenele tale petreceri la care să aduceți să haine în stare bună, pe care nu le mai purtați.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân