Ce haine să pui în rucsac pentru city break pentru fotografii de vacanță wow

Cum să te îmbraci în city break ca să fii chic dar și să te simți confortabil.
  • Publicat:
Ce haine să pui în rucsac pentru city break pentru fotografii de vacanță wow
Ce să porți într-un city break pentru a arată wow dar să încapă într-un rucsac? Foto: Shutterstock

Ne așteaptă iar zile lungi, luminoase, pline de soare. Și numai bune de colindat orașe noi. De dimineața până seara atunci când vorbim despre o vacanță. Fie ea și scurtă. Escapadele de week-end sau city break-urile sau mini vacanțele dau savoare vieții, trebuie să recunoaștem. Creierul nostru are nevoie la propriu de pauze de la ”real life”, iar excursiile sunt o oportunitate minunată de a ieși din rutină. Ce haine să iei la tine, mai ales dacă ai la dispoziție doar un rucsac?

Mini-vacanțele sunt o ocazie de a primi inspirație. De a experimenta. De a cunoaște. Și chiar de a încerca un nou stil vestimentar, noi culori. Iată câteva sugestii despre ce poți să pui în bagaj pentru un city break.

Călătoria este pentru vizitat obiective turistice sau pentru relaxare?

În primul rând, stabilește care este scopul principal al călătoriei. Vrei să vizitezi tot ce are acea destinație de oferit? Spre exemplu: Barcelona, Berlin, Roma, Londra, Paris? Atunci va trebuie în primul rând să pui în bagaj o pereche de încălțăminte comodă. Dar foarte comodă. Ceva în care poți merge fără bătăi de cap cel puțin 12 ore. Evident, vei pleca încălțată cu ei, ca să ai spațiu în bagaj pentru alte haine.

O rochie simplă, ce nu se șifonează – o alegere perfectă

Dacă vrei doar să mergi la un restaurant bun, să stai în parc și să vizionezi o piesă de teatru atunci mai adaugă în bagaj și o pereche de pantofi eleganți. Nu neapărat cu tocuri amețitoare, mai degrabă unii pe care te poți baza. O rochie simplă, care își vine perfect și ce nu necesită călcare este ideală. Pune și o pereche de cercei lungi. O poșetă micuță sau o borsetă de talie sunt ideale pentru călătorii. Și nu riscați să le supraîncărcați.

Trench-ul ideal pentru călătorii

Pentru că vremea este schimbătoare un trench este ideal. Mai ales unul fără căptușeală, ușor de împachetat atunci când este prea cald. Trench-ul poate fi ușor asortat atât la o rochie de seară, în caz că mergi la teatru sau în club, dar și la o ținută sport, lejeră. Altfel spus, pardesiul de primăvară merge și la pantofi sport dar și la tocuri. Dacă este într-o culoare electrică sau într-o nuanță pastelată va fi și mai spectaculos. Căci, vorbim și despre fotografii, nu-i așa?

Trusele cu mini-cosmetice – ideale pentru city-break

Ce să mai pui în valiză sau rucsac dacă călătoriți low cost, pe lângă lenjerie intimă, șosete, pijama, un hanorac (ideal pentru zborul cu avionul), un costum de baie (dacă se cere) ochelari de soare (buni și pentru succesul fotografiilor), câteva mini-produse de machiaj printre care și un ruj rezistent la transfer, cremă SPF. Și lasă puțin loc liber în rucsac, cine știe ce comoară vei găsi de cumpărat din orașul pe care îl vizitezi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan