Detox de garderobă – cum să faci și tu

La început de an, poți face o revizie și dulapului cu haine. Mai ales dacă ai impresia că nu ai haine cu care să te mai îmbraci. Poți fi surprinsă de comorile pe care le descoperi dar și de câte haine inutile păstrezi.
  • Publicat:
Detox de garderobă – cum să faci și tu
Dacă faci detox de garderobă vei știi mai repede cum să te îmbraci azi, foto: Pexels.com

Cel mai probabil, atunci când auzim despre detox de garderobă avem imaginea clasică din filmele americane cu stilista de modă la 4 ace care selectează necruțătoare mormane de haine din dulapul ticsit al clientei cu ochi în lacrimi. Nu este deloc ușor să te desparți de haine, mai ales că majoritatea oamenilor se atașează și de haine.

Rochia din primul salariu, sacoul de la iubitul meu, sandalele de la colegele de muncă, primul tricou primit din economiile fiului tău etc. Asta ca să nu mai vorbim despre latura materială și de banii investiți. Chiar dacă o bună parte din haine nu mai sunt purtate, parcă nu îți vine să te desparți de ele, căci ai dat bani. În același timp, la copii, dacă aveți, faceți mult mai ușor detox de haine, nu-i așa?

Când aveți timp, cu calm analizați hainele de pe fiecare raft din dulap

Însă curățenia în dulap este la fel de necesară ca și curățenia în cămara cu provizii de mâncare, de exemplu.Dacă nu puteți angaja un stilist de modă să vă ajute în această operațiune și câteva sfaturi pentru detoxifierea garderobei tale: Cu calm, faceți un inventar. Scoate-ți toate hainele și examinați fiecare articol, hotărând dacă să păstrați, să donați sau să vindeți. Rămân doar cele care sunt în stare perfectă, se potrivesc siluetei actuale dar și mediului în care vă desfășurați activitatea.

Detox de garderobă – și eu ce mai port?

De asemenea, gândiți-vă la ce se potrivesc din ce piese aveți. V-ați blocat aici, așa-i? Dacă nu aveți răspunsuri despre cum le puteți purta astfel încât să vă pună în valoare, un lucru este cert acele piese trebuie donate sau vândute. Poate părea grea să te desparți de hainele pe care nu le mai porți, însă va fi cu mult mai ușor să te îmbraci repede și frumos dacă ai ordine în dulap.

Detox de garderobă – la ce ajută un dulap aerisit

Un dulap aerist este mult mai ofertant decât unul prea plin, mai ales atunci când sunteți în grabă, dimineața.Și nu uitați, hainele de calitate sunt mai de efect în conturarea unei imagini de succes. Detox plăcut!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân