Creme revolutionare de la MLab

In ziua de astazi, devine din ce in ce mai greu sa rezisti tentatiei idealurilor de frumusete impuse de revistele pentru femei.
  • Publicat:
Creme revolutionare de la MLab
Creme revolutionare de la MLab

In ziua de astazi, devine din ce in ce mai greu sa rezisti tentatiei idealurilor de frumusete impuse de revistele pentru femei. In plus, e cu atat mai dificil cu cat afli despre tot soiul de creme si lotiuni destinate celebritatilor, care te fac sa arati cu 20 de ani mai tanara, peste noapte.

Exista insa o gama de creme care te pot ajuta sa iti pastrezi si prezervezi frumusetea tenului, chiar daca nu esti starleta de cinema. MLab se ocupa cu alcatuirea de formule pentru dermatologi, de peste 25 de ani incoace. Pornind de la activitatea de inceput, oamenii de stiinta din cadrul laboratorului s-au gandit sa produca si o gama proprie; fara sa faca rabat de la a cheltui sume mari de bani pentru cercetari, au reusit sa formuleze o reteta de crema anti-aging, cu totul speciala.

Succesul produselor astfel obtinute se datoreaza in mare parte nivelului neobisnuit de ridicat de ingrediente active (pana la 68%). Din acest motiv, pretul pentru aceste creme este destul de piperat, incadrandu-se intre 70 si 300 de euro. Numai in Marea Britanie, produsele MLab au depasit orice asteptare in materie de vanzari, impunandu-se pe piata frumusetii in ultimii 10 ani. Foarte multe femei, dar si barbati, prefera cremele in locul procedurilor de microdermabraziune sau injectare cu toxina botulinica.

Gama MLab este foarte bogata, si ofera: tratamente pentru purifiere si tonifiere, serumuri si creme anti-aging, tonere si lotiuni pentru corp. Toate acestea protejeaza impotriva actiunii nefaste a razelor solare, fiind imbogatite cu factor de protectie solara (SPF) 15.

Ultima aparitie insa este crema anti-aging pentru conturul ochilor (zona in care ridurile sunt cel mai usor de observat). Produsul contine o formula bazata pe ingrediente active (59%), care actioneaza in mod vizibil asupra ridurilor fine de la nivelul pleoapei, dar si din jurul ochilor. Peptidele din aceasta reduc vizibilitatea cutelor pielii, a pungilor de sub ochi si a cearcanelor.

Multe femei au ajuns la concluzia ca tratamentele MLab rivalizeaza cu procedurile traditionale de infrumusetare, singura diferenta fiind ca nu presupune ace si impunsaturi. Fireste, produsele nu sunt tocmai ieftine, dar alternativa merita sa fie luata in seama.

 (A. Raicu)

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Lactacyd Femina
Lactacyd Femina
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân