Crema care îți îmbunătățește aspectul mâinilor. O poți face chiar acasă, ai nevoie de 3 ingrediente!

  • Publicat:
Crema care îți îmbunătățește aspectul mâinilor. O poți face chiar acasă, ai nevoie de 3 ingrediente!
Sursa foto: shutterstock

Mâinile noastre sunt mereu expuse la schimbări de temperatură, la produse și dezinfectanți duri, pielea având cel mai mult de suferit. Astăzi venim către tine cu următorul pont: crema de mâini din 3 ingrediente! Rapidă și simplu de pregătit, te vei îndrăgosti de această combinație iremediabil.

Crema de mâini pe care o poți pregăti acasă

Pentru a îmbunătăți aspectul mâinilor tale, ai nevoie de 3 ingrediente: aspirină, miere și anason.

Mod de preparare:

Pisezi două pastile de aspirina și adaugi o lingură de apă peste ele pentru a se dizolva. Adaugi apoi o lingură de anason pudră și 2 linguri de miere. Amesteci bine până ce întreg conținutul se omogenizează.

Cum se folosește crema de mâini cu aspirina, miere și anason?

Ei bine, crema trebuie aplicată, urmând a se masa intens pentru că ingredientele să pătrundă cât mai mult în profunzimea pielii.

Citește și: Cele mai bune soluții pentru mâini uscate și crăpate. Trucul genial prin care crema de mâini este absorbită în profunzime

Este recomandat ca înainte de aplicare, să stai cu mâinile în apă caldă preț de câteva minute, pentru că porii să se deschidă.

Astfel, ingredientele vor intra mai bine în piele și o vor face să fie mai fină, mai elastică și mai sănătoasă.

Stai cel puțin 20 de minute cu crema pe mâini, după care poți clăti cu apă călduță și aplică o crema hidratantă clasică.

Citește și: Ingredientul IEFTIN care te scapă de pielea uscată pe timpul iernii

Cum protejăm pielea mâinilor?

Nu doar frigul afectează pielea, ci și soarele. În sezonul cald, dacă petreci mult timp în aer liber sau stai la volan, aplică o crema cu factor de protecție SPF30. La fel ca pielea de pe față sau decolteu, și pielea mâinilor este afectată de razele UV, accelerând astfel îmbătrânirea prematură.

Mai mult, apa dură și detergenții pe care îi folosim în bucătărie pot fi la fel de nocivi în ceea ce privește sănătatea mâinilor tale. Hidratează-te în mod constant, în special după ce folosești produse care usucă pielea.

Citește și: 5 paşi pentru îngrijirea mâinilor pe timpul iernii

Sursă: Medical News Today

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân