Cindy Crawford, superba la 42 de ani

In urma cu 20 de ani, Cindy Crawford era regina podiumurilor de prezentare si aparea pe primele pagini ale revistelor din toata lumea.
  • Publicat:
Cindy Crawford, superba la 42 de ani
Cindy Crawford, superba la 42 de ani

In urma cu 20 de ani, Cindy Crawford era regina podiumurilor de prezentare si aparea pe primele pagini ale revistelor din toata lumea. Acum are 42 de ani, dar inca arata de-a dreptul ravasitor.

Cel putin asta demonstreaza cel mai recent pictorial realizat de fostul top model, pentru numarul din decembrie al editiei frantuzesti a revistei Vogue. Crawford este mama a doi copii, insa si-a pastrat corpul in forma maxima, iar pielea si parul ei arata ca la 20 de ani, comenteaza Daily Mail, in editia electronica.

Se pare ca Cindy se mentine in forma cu ajutorul unui regim bazat pe proteine si, evident, cu multe exercitii fizice. Cindy Crawford detine recordul pentru cele mai multe aparitii pe coperta revistelor din intreaga lume.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân