Cindy Crawford, superba la 42 de ani

In urma cu 20 de ani, Cindy Crawford era regina podiumurilor de prezentare si aparea pe primele pagini ale revistelor din toata lumea.
Cindy Crawford, superba la 42 de ani
Cindy Crawford, superba la 42 de ani

In urma cu 20 de ani, Cindy Crawford era regina podiumurilor de prezentare si aparea pe primele pagini ale revistelor din toata lumea. Acum are 42 de ani, dar inca arata de-a dreptul ravasitor.

Cel putin asta demonstreaza cel mai recent pictorial realizat de fostul top model, pentru numarul din decembrie al editiei frantuzesti a revistei Vogue. Crawford este mama a doi copii, insa si-a pastrat corpul in forma maxima, iar pielea si parul ei arata ca la 20 de ani, comenteaza Daily Mail, in editia electronica.

Se pare ca Cindy se mentine in forma cu ajutorul unui regim bazat pe proteine si, evident, cu multe exercitii fizice. Cindy Crawford detine recordul pentru cele mai multe aparitii pe coperta revistelor din intreaga lume.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Toamna se numara… parfumurile
Toamna se numara… parfumurile
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața