Cel mai eficient truc de beauty de la bunica: te scapă de riduri rapid

  • Publicat:
Cel mai eficient truc de beauty de la bunica: te scapă de riduri rapid

Primele riduri încep să îți împodobească fața? Riduri ale frunții, verticale, în jurul gurii, de expresie. Te întrebi cum să scapi de ele? Nu este nevoie să dai o mulțime de bani pe creme antirid scumpe. Din fericire, există un truc de la bunica eficient pentru a-ți menține fața tânără și pentru a elimina ridurile: uleiul de ricin. 

Știai că îl poți folosi și pentru a combate ridurile ușoare sau profunde? Pentru a le trata, este suficient să torni puțin ulei de ricin pe un tampon de vată sau pe o dischetă demachiantă. Apoi trebuie să îl aplici pe zonele afectate pentru a le estompa treptat. Este o soluție eficientă, naturală și economică. Vei vedea cum dispar treptat și pielea ta va redeveni fermă progresiv și natural.

Cum aplici uleiul de ricin

  1. Ia un tampon de vată sau o dischetă demachiantă.
  2. Toarnă puțin ulei de ricin pe vată sau pe dischetă.
  3. Aplică pe zonele de tratat: conturul ochilor, conturul buzelor

Și gata, acum știi cum să lupți împotriva ridurilor, în mod natural. Simplu, practic și eficient! Acest remediu de la bunica este foarte eficient în atenuarea ridurilor din jurul gurii, a celor de pe frunte, de sub ochi sau chiar a celor de pe gât. Această metodă naturală permite, de asemenea, să le limitezi în mod natural, dacă nu să le elimini complet. Vor fi mai puțin vizibile. Dacă o folosești regulat, vei vedea o diferență mare înainte și după utilizare.

Cum îi crești eficiența uleiului de ricin

Pentru o eficacitate mai mare, este recomandat să faci acest mic tratament de la bunica seara, înainte de culcare. Acest lucru îi va permite să acționeze pe tot parcursul nopții. A doua zi dimineață, nu trebuie decât să îți cureți fața cu o loțiune, pentru a îndepărta reziduurile grase. Și nu uita, regula de aur pentru a combate și a încetini semnele timpului este să acționezi cât mai repede. 

Adică, de la apariția primelor riduri, poți începe tratamentul antirid natural. Îl poți folosi pentru a estompa ridurile de deasupra buzelor sau ca tratament natural pentru a umple ridurile de expresie. Cu cât te ocupi mai devreme de ele, cu atât mai ușor va fi să le faci să dispară și să le estompezi sau cel puțin să le atenuezi. Dar este adevărat că după 50 de ani, îmbătrânirea pielii se accelerează. Totuși, indiferent de vârstă, evită să te expui prea mult timp la soare. Expunerea la soare îți îmbătrânește prematur pielea!

De ce funcționează?

Uleiul de ricin este un ulei vegetal ce conține vitamina E, care întârzie îmbătrânirea țesuturilor. Este un antirid natural eficient. Acest ulei de îngrijire, obținut prin presarea semințelor de ricin, un arbust tropical, are proprietăți protectoare și regenerante. Nu degeaba maseurii folosesc acest truc de la bunica pentru a relaxa și hrăni pielea! Este adesea considerat cel mai bun pentru beneficiile sale asupra pielii, unghiilor și părului. Este aproape o rețetă miraculoasă!

Sursă foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI: Tehnica bizară la care apelează femeile pentru o față ca de bebeluș. Își injectează lichid seminal de somon, în loc de botox, să scape de riduri

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc