Femeile care au acest obicei vor avea de două ori mai multe riduri

Poate crezi că ai nevoie de o rutină complicată de skincare sau de suplimente alimentare scumpe pentru a menține stabilă producția de colagen pe măsură ce timpul trece, dar adevărul e că cel mai important factor nu presupune nicio cheltuială financiară.
  • Publicat:
Femeile care au acest obicei vor avea de două ori mai multe riduri
Femeile care au acest obicei vor avea de doua ori mai multe riduri

Uneori, cele mai bune sfaturi anti-aging sunt complet gratuite. Poate crezi că ai nevoie de o rutină complicată de skincare sau de suplimente alimentare scumpe pentru a menține stabilă producția de colagen pe măsură ce timpul trece, dar adevărul e că cel mai important factor nu presupune nicio cheltuială financiară.

Potrivit Natashei V. Glasgow, estetician și consultant de frumusețe, cel mai important factor în susținerea producției de colagen este somnul de 8 ore.

„Pielea ta produce colagen atunci când dormi – asta face parte din procesul de reparare. Dacă dormi doar 4-5 ore pe noapte, vei avea de două ori mai multe riduri decât oamenii care dorm atât cât trebuie”, spune ea. Recent, s-a demonstrat că femeile au nevoie de mai mult somn decât bărbații pentru a susține funcțiile organismului și echilibrul hormonal – adică de cel puțin 8 ore.

Citește AICI despre legătura dintre somn și apariția ridurilor și cum să te menții tânără!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân