Cearcănele, o nouă modă

Dacă lipsa somnului este la ordinea zilei pentru tine, iar cearcănele sunt prezente, atunci află că te încadrezi în noile tendințe.
  • Publicat:
Cearcănele, o nouă modă
Cearcănele, o nouă modă

În mod surprinzător, cearcănele proeminente au devenit un trend pe TikTok. Așadar, dacă lipsa somnului este la ordinea zilei pentru tine, iar pungile de sub ochi sunt prezente, atunci află că te încadrezi în noile tendințe.

Îți vine să crezi sau nu, există numeroși utilizatori ai platformei TikTok care folosesc produse cosmetice pentru a mima apariția cearcănelor sub ochi. De exemplu, există o postare cu peste 7 milioane de vizualizări și numeroase comentarii în care user-ul a folosit un creion de buze pentru a-și contura zona de sub ochi. Mai târziu, aceasta a spus ”nesiguranțele mele au ajuns un trend”.

În timp ce alți TikTok-eri și-au desenat cearcăne sub ochi cu ajutorul produselor cosmetice, alții au început să ducă acest trend la nivel de artă sau chiar să folosească simboluri are marilor case de modă pentru a sugera că ”Pungile mele de sub ochi sunt *designer*”.

Cum să estompezi cearcănele

Dacă vrei să scapi de cearcănă într-un mod rapid, te poți folosi de produsele cosmetice. Cremele pentru zona ochilor, concealerul, fillerele sau alte proceduri estetice te pot ajuta în acest sens. Pe lângă asta, odihna este esențială, pentru că lipsa somnului nu numai că ne afectează sănătatea, dar și tenul și mai ales zona ochilor, iar prezența cearcănelor este primul indicator al deprivării de somn.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”