Ce piese vestimentare merită cu adevărat să ai în garderobă

Cum să fii bine îmbrăcat fără să cheltui o avere.
  • Publicat:
Ce piese vestimentare merită cu adevărat să ai în garderobă
Ce piese vestimentare să ai în garberobă mereu, foto Shutterstock

Pare imposibil să fii în cea mai bună formă a ta din punct de vedere vestimentar? Poate că ți se pare complicat să combini hainele armonios? Poate că ai impresia că este nevoie de o avere pentru haine… Însă chiar și persoanele care investesc sume mari în achiziționarea pieselor vestimentare rămân surprinși că nu devin stilați doar pentru că au investit mai mulți bani în câteva piese.

 

Să ai o garderobă bine pusă la punct necesită răbdare, un plan bine pus la punct, investiții în piese cheie, investiții în piese de bună calitate, studiu permanent. Și mai presus de toate necesită autocunoaștere. Și aceeptarea faptului că ne schimbăm. Ne schimbăm forma corpului, ne schimbăm gusturile în materie de vestimentație, ne schimbăm joburile, poate schimbăm țara în care locuim, vrem să avem mai mult confort de la un punct în colo. Așadar, stilul înseamnă evoluție. Și nu este nimic în neregulă să nu te mai regăsești în hainele cumpărate chiar și acum 3 ani, nu mai vorbim despre cele de la terminarea facultății care încă stau cuminți într-un colț de șifonier.

Nu vei da însă greș niciodată atunci când hainele pe care le porți sunt curate, au materiale de calitate, nu prezintă urme de uzură. Și foarte important, atunci când hainele pe care le porți se potrivesc cu silueta pe care o ai în acel moment.

În ce piese să investești indiferent de stilul vestimentar pe care îl ai

Lenjerie intimă mărimea potrivită. Este de preferat ca în fiecare an să reînoiți piesele de lenjerie intimă. Doamnele, pot opta și pentru lenjerie corporală în culoarea pielii, sutiene fără bretele, lenjerie modelatoare corporală.

Tricouri din bumbac diverse culori pe care să le reînnoiești în fiecare sezon sunt de ajutor în alcătuirea unui ”look curat”.

De asemenea, un costum din sacou, pantaloni fustă, dintr-un material de calitate înaltă și cu un croi modern, ce avantajează silueta este o salvare pentru situațiile în care este musai să fiți elegant sau să adoptați un look casual chic.

Acestuia i se adaugă un palton simplu, din lână, cașmir, alpaca, într-o culoare uni.

Pantofii și poșetă – trebuie să arate ca noi și să fie din materiale de calitate

La capitolul încălțăminte: pantofii trebuie să fie îngrijiți și să aibă un aspect nou. Așadar, încălțămintea trebuie purtată prin rotație. Trebuie să știți că vă puteți baza în orice moment pe o pereche de pantofi, una de sandale, o pereche de cizme sau bocanci, o pereche, două de pantofi sport.

Poșeta este un alt accesoriu care merită învestiție, căci o puteți chiar lăsa moștenire dacă aveți una de la marile case de modă. Dacă, nu optați pentru piese bine lucrate, nici mari, nici mici potrivite atât pentru birou, cât și pentru vacanțe. Poate o geantă ce are barete ce pot fi modificate (purtată pe un umăr, sau tip poștaș, este o idee bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”