Bijoux Terner deschide primul magazin in Bucuresti!

Bijoux Terner deschide primul magazin in Bucuresti.
  • Publicat:
Bijoux Terner deschide primul magazin in Bucuresti!
Bijoux Terner deschide primul magazin in Bucuresti!

Elegant, sofisticat si cu un stil personal care te va cuceri, Bijoux Terner inseamna o noua lume a accesoriilor, gazduita de cele mai cunoscute galerii de moda de pe 6 continente.

O lume creata pentru tine in Baneasa Shopping City, odata cu deschiderea primului magazin Bijoux Terner din Bucuresti.

Creator de tendinte in accesorii pentru femei, barbati si copii, Bijoux Terner te invita sa iti incepi calatoria printre bijuterii, posete, esarfe, saluri, cravate sau butoni – intr-o colectie de peste 4.500 de produse, care imbina cu atentie fiecare aspect important al modei, de la materiale si culori, pana la detalii de design.

Ceas rosu sau esarfa violet de matase? Bratara colorata sau ochelari de soare? Poseta perfecta pentru prima intalnire? O cravata speciala pentru el?

Fiecare alegere te va face sa stralucesti si sa iti doresti si mai mult. Pentru ca Bijoux Terner este lumea in care le poti avea pe toate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”