Cum sa ai buze perfecte

Cine nu isi doreste buze perfecte, senzuale si voluptoase? Aplicarea corecta a rujului si glossului, precum si trucurile de machiaj menite sa mascheze micile imperfectiuni iti vin in ajutor pentru ca buzele tale sa arate exact asa cum iti doresti.
  • Publicat:
Cum sa ai buze perfecte
Cum sa ai buze perfecte

Inainte de a incepe aplicarea rujului, cu un prosop mai aspru freaca delicat buzele pentru a indeparta pielea moarta. Poti face acelasi lucru si cu periuta de dinti dupa ce ti-ai umezit cu putina apa buzele. Aceasta activitate trebuie sa o faci cu ceva timp inainte de a incepe aplicarea rujului sau glossului. In urma frecarii, buzele tale vor fi mai rosii decat in mod normal iar aplicarea unui gloss putin mai transparent te poate induce in eroare in ceea ce priveste culoarea rezultata. Inainte de a aplica rujul, aplica si putin fond de ten pe buze pentru a le uniformiza culoarea.

Aplica pe toata suprafata buzelor un creion moale pentru buze cu o culoare apropiata celei a rujului. Aplica apoi rujul si intinde-l bine. Astfel buzele tale isi vor pastra culoarea intreaga zi.

Pentru ca buzele tale sa para mai mari si mai pline, contureaza-le cu un creion pentru buze. Nuanta acestuia trebuie sa fie cu cateva tonuri mai inchisa decat cea a rujului sau glosului. (Atentie! Nu folosi o culoare pentru contur mult mai inchisa decat cea a rujului.) Dupa ce ti-ai conturat buzele, aplica rujul sau glossul.

Poate ca ai vazut de atatea ori femei care au rujul nu numai pe buze, dar si pe dinti… Pentru a scapa de teama ca ti se poate intampla si tie, iata ce poti face. Dupa ce ti-ai aplicat rujul, infoasoara un sevetel pe deget si atinge usor partea interioara a buzelor pentru ca surplusul de ruj sau gloss sa fie indepartat.

Daca ai aplicat rujul si vrei ca buzele tale sa fie mai luminoase, in mijlocul buzei superioare aplica putin gloss stralucitor. Buzele tale vor parea mai mari si mai voluptoase.

Pentru a-ti lumina buzele mai exista o solutie. In mijlocul buzei superioare si a celei inferioare aplica un fard de pleoape foarte deschis si de aceeasi nuanta ca rujul sau glossul tau.

In cazul in care buzele tale nu sunt egale, cea de sus este mai mare decat cea de jos sau invers, aplica pe buza mai subtire un ruj cu o culoare mai deschisa decat cel folosit pe cea mai mare.

Daca vrei ca rujul sa se pastreze pe buze in timpul mesei, nu atinge cu buzele lingura sau furculita. Foloseste-ti mai mult dintii si limba.

Sfaturi pentru buze voluminoase
Esti norocoasa daca te afli printre acele femei care se pot mandri cu buze mari si voluptoase. Femei din intraga lume inceraca sa obtina ceea ce tu ai de la natura cu ajutorul injectiilor cu colagen. Dar buzele mari iti pot face probleme daca nu esti atenta, in sensul ca aplicarea unui ruj necorespunzator poate atrage atentia asupra buzelor, anuland toata stradania ta de a-ti machia perfect ochii, de exemplu.

– Conturarea nu este recomandata in cazul buzelor mari, dar daca vrei totusi sa aplici un contur de buze, dupa aplicare trebuie sa-l stergi usor pentru a nu fi prea evident
– Nu folosi o culoare pentru buze prea stralucitoare!

Sfaturi pentru buze subtiri
Pentru tine, conturul de buze reprezinta secretul. Inainte a aplica rujul, aplica un contur de buze delicat, nu foarte evident. Rujul sau glossul nu trebuie sa depaseasca linia trasata cu creionul pentru buze.

– Aplica putin fard deschis la culoare in centrul buzelor si intinde-l usor.

– Nu folosi un ruj mat sau prea inchis la culoare. Iti va face buzele sa para si mai subtiri. Glossurile stralucitoare in nuante deschise sunt ideale pentru tine.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Make-up trend de primavara
Make-up trend de primavara
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”