Râd ei, dar nu e râsul lor! Cei mai frumoşi dinţi FALŞI de la Hollywood

În anii ’40, dentiştii din Statele Unite s-au gândit la o afacere genială. Special pentru starurile de la Hollywood au început să confecţioneze dinţi din porţelan cu aspect perfect, astfel încât toate zâmbetele să fie într-adevăr de… film. Tradiţia a continuat până în ziua de azi, aşa încât nu eşti star adevărat dacă nu ai dinţi perfecţi şi falşi.
  • Publicat:
Râd ei, dar nu e râsul lor! Cei mai frumoşi dinţi FALŞI de la Hollywood

În anii ’40, dentiştii din Statele Unite s-au gândit la o afacere genială. Special pentru starurile de la Hollywood au început să confecţioneze dinţi din porţelan cu aspect perfect, astfel încât toate zâmbetele să fie într-adevăr de… film. Tradiţia a continuat până în ziua de azi, aşa încât nu eşti star adevărat dacă nu ai dinţi perfecţi şi falşi.

În prezent, există programe care le arată adolescenţilor că magia Photoshop-ului nu are nici o legătură cu realitatea. În felul acesta, psihologii speră să le întărească puştilor încrederea în propria înfăţişare şi să nu mai sufere când văd o faţă sau un corp perfect prin reviste. În capitolul perfecţiune intră cu brio dantura. Nu-i aşa că v-aţi întrebat măcar o dată în viaţă, când aţi văzut faţa vreunui star hollywoodian, cum poate să aibă dinţii perfecţi?

Nu este nici un secret. Vorbim despre stomatologi cu adevărat talentaţi, despre tehnicieni dentari care fac minuni şi despre preţuri cu adevărat colosale.

Spre exemplu, Sarah Jessica Parker nu are mari apăsări în privinţa vârstei, dar ţine ca părul şi dinţii ei să fie mereu în stare impecabilă. Pentru păr apelează la tratamente costisitoare lunar, iar dinţii falşi au avut un preţ: 8.000 de dolari. Îşi schimbă în totalitate dantura o dată la 8 ani, asta ca să ţină piept noutăţilor din stomatologie.

George Clooney rupe inima oricărei fiinţe de sex feminin cu o faţă masculină şi extem de şarmantă. Şi-a schimbat dantura după 40 de ani, când era deja celebru, şi standardele o impuneau. Acum afişează nişte dinţi mai albi decât sarea rafinată, cu o formă perfectă. Au costat nu mai puţin de 50.000 de dolari.

Brad Pitt este un alt cuceritor cu dinţii puşi. El însă nu s-a bucurat de o dantură acceptabilă niciodată, aşa că era foarte tânăr când a apelat la mâinile talentate ale unui dentist pentru o lucrare care l-a costat doar 5.000 de dolari. Şi consoarta lui ştie că frumuseţea a la Hollywood trebuie să fie perfectă. Ce contează că ai trăsături pe care ar vrea să le copieze orice chirurg estetician? Dacă dinţii nu sunt perfecţi, Hollywoodul nu te acceptă.

Aşa că Angelina şi-a modificat dantura. În cazul ei este vorba de faţete dentare – pentru 10.000 de dolari. Şi Julia Roberts deţine o dantură construită în laborator, deşi ai jura că este naturală. Actriţa cu cel mai larg zâmbet de la Hollywood a plătit nu mai puţin de 30.000 de dolari pentru arta stomatologului şi a tehnicianului dentar.

Nici Meg Ryan nu era mulţumită de culoarea dinţilor ei, dar nu a apelat la clasicele tratamente de albire, ci la îmbrăcarea în porţelan a dinţilor. Firesc, a ales prima nuanţă de pe paleta de culori de la stomatolog. A costat-o 10.000 de dolari, iar intervenţia a fost de foarte scurtă durată.

La Demi Moore, lucrurile s-au complicat. La un moment dat, când semnele îmbătrânirii fiziologice probabil o deranjau prea tare, a apelat la operaţii estetice în valoare de 500.000 de dolari. Şi-a modificat faţa, gâtul, sânii, coapsele, braţele, abdomenul. Intervenţiile i-au şters mai bine de 20 de ani din vârsta reală, aşa că actriţa s-a declarat mai mult decât mulţumită.

Când a făcut operaţiile de întinerire pentru faţă, era obligatoriu să umble şi la dinţi, aşa că zâmbetul pe care îl poartă acum costă nu mai puţin de 15.000 de dolari. Din păcate, timpul se scurge, iar în prezent Demi Moore îşi trădează din nou vârsta, probabil spre disperarea ei.

Hilary Duff e tânără şi totuşi a apelat deja la faţetări dentare, pentru că Hollywoodul o impune. Au costat 4.000 de dolari şi acum are o figură standard.



O altă actriţă tânără care a renunţat la dantura cu care a înzestrat-o natura este Kirsten Dunst. Pentru aceeaşi sumă. Aceasta în ciuda recomandărilor medicilor dentişti care spun că, la o persoană foarte tânără, în nici un caz nu este recomandată schimbarea dinţilor naturali, atâta vreme cât aceştia sunt sănătoşi. Motivul? Indiferent de procedeul stomatologic folosit, parte din materialul osos natural sănătos se distruge inutil.

Informaţia nu l-a împiedicat nici pe Ben Affleck să îşi shimbe dantura, chiar dacă nu avea 30 de ani împliniţi. A plătit la vremea aceea 10.000 de dolari fără regrete.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân