6 secrete pentru a reduce celulita. Experții promit că dau rezultate

  • Publicat:
6 secrete pentru a reduce celulita. Experții promit că dau rezultate

Ai observat că ai pielea aceea care arată precum coaja de portocală? Probabil că te confrunți cu celulita, o problemă care afectează aproape toți oamenii la un moment dat. Dar nu dispera. În plus față de a avea o dietă sănătoasă, există și alte lucruri pe care le poți face pentru a ameliora celulita.

Circuite rapide de antrenament cu greutăți

Aceste sesiuni rapide combină repetiții de ridicări cu greutăți ușoare pentru a topi grăsimea. Integrează-le în rutina ta de fitness de câteva ori pe săptămână.

Apă

Vrei să scapi de celulită? Hidratarea va elimina toxinele și depozitele de grăsime din corp. De asemenea, ajută la combaterea balonării, un efect comun al deshidratării. Atunci când nu bei suficiente lichide, corpul reține apa pentru a preveni deshidratarea, astfel că un consum constant de apă pe parcursul zilei reduce efectul de balonare.

Cardio

Completează o sesiune de cardio de 30 de minute în fiecare zi înainte de micul dejun. Fără excepție. Poți să mergi pe jos, să alergi, să mergi cu bicicleta sau să faci un circuit mini de fitness funcțional. Exercițiile cardio ajută la distrugerea depozitelor de grăsime încăpățânate de pe șolduri, coapse și din zona lombară.

Proteine

Adaugă un shake proteic în rutina ta post-antrenament și consumă unul și în mijlocul după-amiezii pentru a combate scăderea nivelului de zahăr din sânge. Acest lucru te va ajuta să eviți alimentele bogate în zahăr, care vor contribui la apariția celulitei.

Yoga

Participă la o sesiune de yoga sau de Pilates o dată pe săptămână. Mișcările coordonate și intense cresc circulația sângelui în tot corpul și ajută la eliminarea acumulării de acid lactic. Exercițiile de întindere a mușchilor ajută, de asemenea, la golirea depozitelor lor de grăsime în sânge.

Masaj și baie cu sare Epsom

Aceste două activități ușoare și relaxante ajută la eliminarea toxinelor din corp. Programează un masaj cel puțin o dată la trei luni, dacă nu chiar în fiecare lună, și adăugă o mână de sare Epsom de fiecare dată când faci o baie caldă pentru a ajuta cu retenția de lichide. Masajul, în special, contribuie la îndreptarea depozitelor de grăsime către ganglionii limfatici unde pot fi drenate.

Sursă foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nicoleta Agheana
Nicoleta Agheană este un jurnalist reputat, cu experienţă în lifestyle şi sănătate, realizând de-a lungul timpului articole şi proiecte atât pentru publicaţii internaţionale, cât şi pentru brandul “Ce se întămplă, doctore?”. Domeniile de interes pe care le acoperă Nicoleta Agheană ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân