5 tratamente de înfrumuseţare esenţiale înainte de sărbători!

De sarbatori, trebuie sa fim cele mai frumoase! Tenul trebuie sa straluceasca de naturalete, pielea trebuie sa fie revitalizata si bine ingrijita, iar silueta trebuie pusa in evidenta printr-un corp bine definit!
  • Publicat:
5 tratamente de înfrumuseţare esenţiale înainte de sărbători!

De sarbatori, trebuie sa fim cele mai frumoase! Tenul trebuie sa straluceasca de naturalete, pielea trebuie sa fie revitalizata si bine ingrijita, iar silueta trebuie pusa in evidenta printr-un corp bine definit!

Indiferent ca vrei un rasfat de sarbatori sau vrei sa fii cea mai frumoasa pentru trecerea dintre ani, nu evita sa apelezi la cele 5 tratamente indispensabile recomandate de specialisti:

1. Un ten mai luminos ca niciodata si o silueta de invidiat!

Pentru un ten radiant de sarbatori, specialistii recomanda radiofrecventa, tratament ce asigura refacerea colagenului si a elasticitatii tenului redandu-i hidratarea si curatarea in profunzime. Astfel, pielea ta va beneficia de o ingrijire personalizata ce garanteaza reintinerirea fetei si estomparea ridurilor. Radiofrecventa corporala este ajutorul tau in lupta cu vergeturile, celulita si centimetrii in plus.

„Acest tratament confera pielii elasticitate si fermitate, elimina celulita si are ca rezultat final slabirea localizata. Este o procedura pe care o recomand femeilor care doresc sa arate impecabil in tinuta de sarbatori”, explica Elena Varzaru, specialist medical in cadrul centrului Noblezza Beauty Lounge.

2. Microdermabraziune pentru un ten proaspat revigorat si pregatit de sarbatoare!

Microdermabraziunea reda stralucirea si vitalitatea tenului, fiind o procedura ce inlatura celulele moarte, asemenea unui peeling chimic, dar fara sa lase in urma semne si cicatrici. „Acest tratament este solutia ideala pentru reinnoirea si improspatarea tenului, vei scapa de petele nedorite si de ridurile fine”, a mai precizat Elena Varzaru.

3. Corp redefinit si tonifiat de sarbatori cu liposuctia virtuala!

Cavitatia, denumita si liposuctie virtuala, face minuni pentru silueta! Tratamentul asigura o slabire localizata a corpului tau, avand aceleasi rezultate precum o interventie chirurgicala de liposuctie! Specialistii te ajuta sa te relaxezi, in timp ce aparatele vor lucra in favoarea ta! Cat ai clipi, corpul tau prinde un nou contur „fara cusur”!

4. Detoxifiere pentru o stare de bine!

Tot ce trebuie sa faci este sa stai relaxata, in timp ce specialistul lucreaza pentru tine. „Tratamentele detoxifiante accelereaza metabolismul natural de eliminare a toxinelor, determinand o purificare naturala a organismului”, ne-a spus Elena Varzaru. Detoxifierea trebuie facuta periodic deoarece din cauza alimentatiei, stresului, lipsei sportului si ritmului haotic de viata, organismul are de suferit.

5. Atrage privirile tuturor cu o piele aramie de invidiat: bronzarea organica!

Fii superba pentru marea petrecere dintre ani! Nu ezita sa iti intregesti tinuta cu o piele atragatoare, in nuante aramii! Sigur vei atrage privirea tuturor. Bronzarea organica, fara raze UV, cu proprietati intens hidratante, este solutia perfecta pentru o piele irezistibila de sarbatori.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”