Mihaela Simion

Dna. Doctor Mihaela Simion este medic primar oftalomlog la West Eye Hospital cu experienta in chirurgia refractiva si chirurgia keratoconusului. Este membra  in cadrul mai multor asociatii profesionale (Societatea Romana de Oftalmologie, Societatea Romana de Glaucom, Societatea Europeana de Cataracta si Chirurgie Refractiva, Societatea Europeana de Glaucom).

Dna. Dr. Simion participa adesea la congresele internationale de specialitate, precum: “ESCRS Viena“,“Winter ESCRS Istanbul“, Congresul international de Strabologie si Oftalmopediatrie, Roposturo - Congres Mondial de Posturologie, "The VIth International Congress of the European Medical Laser Association", “Simpozionul CATARACTA SI CHIRURGIA REFRACTIVA –live surgery- Ankara”.

Dna.Doctor Mihaela Simion face parte din echipa de medici  oftalmologi a West Eye Hospital de peste 3 ani, perioada in care a tratat cu success nenumarate cazuri.

WEST EYE HOSPITAL
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Adresa: Calea Vitan nr. 137-139, Bucuresti
Tel: +40 (21) 430 77 77; +40 (21) 9757
Fax: +40 (21) 320 67 34
Email: [email protected]
www.westeyehospital.ro
 

Hipermetropia: simptome, tratament

Hipermetropia: simptome, tratament

Hipermetropia este un viciu de refractie , caracterizat prin formarea imaginii in spatele retinei ceea ce face ca imaginea sa devina incetosata.