Spune “Adio!” țigărilor

  • Publicat:
Spune “Adio!” țigărilor

Mulți consideră că mirosul de fum de țigară este neplăcut, deoarece persistă în aer sau pătrunde în haine și în păr. Acest lucru îi poate deranja pe cei dragi, însă trecerea la un produs fără fum poate face o mare diferență din acest punct de vedere.

Dacă vrei să-i ții aproape pe cei dragi, înconjoară-i cu dragoste, nu cu fum de țigară.

Cea mai bună alegere pe care o poate face un fumător este să renunțe complet la tutun și la nicotină, totuși, mulți nu o fac. Produse precum cele care încălzesc tutunul în loc să îl ardă, săculeții cu nicotină, snus și țigările electronice eliberează nicotină fără ardere. Când nu există ardere, nu există fum pentru tine sau pentru cei dragi.

Așadar, produsele fără fum reprezintă o alegere mai atentă față de cei dragi și o alternativă mai bună pentru fumători decât continuarea fumatului.

Atunci când tutunul este ars sunt generate niveluri ridicate de substante nocive. Acestea sunt, de fapt, cauza principală a bolilor legate de fumat, cum ar fi cancerul pulmonar. Însă produsele care încălzesc tutunul în loc să îl ardă nu generează fum, ceea ce înseamnă că pot produce niveluri semnificativ mai scăzute de substanțe nocive.

Desigur, produsele fără fum nu sunt lipsite de riscuri și conțin nicotină, care dă dependență, dar ele reprezintă  o alegere mult mai bună pentru adulți decât continuarea fumatului datorită nivelului redus de substanțe nocive eliberate.

Produsele fără fum există pentru a le oferi fumătorilor care nu renunță o alegere mai bună. Dacă vrei să faci o schimbare pozitivă pentru tine și pentru cei dragi, află mai multe despre alternativele fără fum.

PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE PRODUSELE FĂRĂ FUM, VIZITEAZA www.ardereaesteproblema.ro.

Material realizat cu susținerea Philip Morris România

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân