Secrete scandaloase din viața intimă a lui Brigitte Bardot. S-a iubit cu peste 100 de persoane, inclusiv femei. „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”

Frumusețea vine la pachet cu mari controverse, cum este și cazul lui Brigitte Bardot, iubitul star de cinema care a făcut furori pe riviera franceză.
  • Publicat:

Frumusețea vine la pachet cu mari controverse, cum este și cazul lui Brigitte Bardot, iubitul star de cinema care a făcut furori pe riviera franceză. Ca model, actriță și cântăreață, Bardot a fost considerată un sex symbol european al anilor 50-60. Atitudinea sa rebelă nu a ținut-o deloc departe de scandaluri și inimi frânte și, chiar și în prezent continuă să se facă prezentă pe primele pagini.

Drama n-a avut doar în filmele și rolurile pe care le-a făcut, ci și-a făcut apariția și în viața personală. S-a iubit cu peste 100 de persoane, inclusiv cu femei. A încercat să se sinucidă de cel puțin patru ori, același număr ca numărul soților pe care i-a avut, dacă ne luăm după cele spuse chiar de ea.

Prima tentativă de suicid și primul soț

Prima încercare de a se sinucide a fost la o vârstă fragedă, mai exact la 16 ani. Mai târziu, actrița a picat în mrejele lui Roger Vadim, pe care l-a întâlnit la un casting de film. Cei doi au început o aventură până când părinții actriței de origine franceză au aflat și au amenințat-o că o trimit în Anglia.

După acest moment, Bardot, care a apărut prima oară pe coperta revistei Elle la vârsta de 15 ani, a încercat să se sinucidă. A pornit cuptorul și s-a băgat cu capul în el, până când părinții și-au făcut apariția în timp util pentru a o salva. Ulterior, părinții actriței au fost de acord cu relația celor doi, condiția fiind ca cei doi să se căsătorească după ce împlinește 18 ani. În anul 1952, când Bardot a împlinit vârsta de 18 ani, s-a căsătorit prima oară.

Vadim a învățat-o pe Bardot toate secretele pe care o femeie trebuie să le știe în dormitor. Pasiunea, seducția, romantismul, toate au ajutat-o pe actriță să devină una dintre cele mai râvnite femei la acea vreme sau, așa cum obișnuia să i se spună, „fructul interzis”.

Adulterul și sexul cu peste 100 de persoane

Dacă la început părea vrăjită de carismaticul Vadim, lucrurile nu au mai durat mult. În anul 1956, Vadim și-a făcut debutul ca director de film, soția lui având rolul principal în pelicula „And God Created Woman”. Pe platourile de filmare, Bardot s-a îndrăgostit de colegul ei, co-starul Jean-Louis Trintignant, iar după patru ani de mariaj a divorțat de Vadim.

Trintignant era un bărbat însurat și înrolat în armată, iar absența lui constantă a pus capăt relației. După episodul Trintignant, actrița a urmat să aibă aventuri cu peste 100 de persoane, inclusiv cu femei. Așa l-a întâlnit pe cel de-al doilea soț, francezul Jacques Charrier, cu care are și singurul ei copil. În acea perioadă, Bardot a fost destul de vocală cu privire la faptul că nu își dorește să fie mamă. A vrut în repetate rânduri să facă avort, lovindu-se în mod repetat în stomac și rugându-se de medici să-i administreze morfină și, ori de câte ori avea ocazia, descria sarcina ca „o tumoră canceroasă”.

A doua tentativă de suicid și viața de mamă

În 1960, la aniversarea de 26 de ani, la scurt timp după ce Nicolas s-a născut, Bardot a încercat din nou să-și ia viața. Actrița a luat un flacon de pastile de dormit și și-a tăiat venele. În tot acest timp, diva se afla în vila din Franța.

De-a lungul anilor, vedeta nu a avut deloc o relație bună cu fiul ei, la care a renunțat încă de când era mic. Nu a fost invitată la nunta lui din 1982 și nici nu s-au văzut timp de un deceniu. Se zvonește însă că, odată de a devenit bunică, relația s-ar fi îmbunătățit.

„Le-am oferit bărbaților tinerețea și frumusețea mea”

După mai multe tentative de suicid și mai mulți soți (Gunter Sachs, playboy-ul german, al treilea soț al actriței s-a împușcat în 2011), Bardot și-a îndreptat atenția spre drepturile animalelor și a înființat în 1986 o fundație prin care să aibă grijă de animalele aflate în suferință.

„Le-am oferit bărbaților tinerețea și frumusețea mea. Acum le ofer animalelor înțelepciunea mea, exeriența și tot ce am mai bun”, a spus Bardot într-una dintre cărțile despre viața ei.

În 1992, Bardot s-a căsătorit pentru a patra oară, de data aceasta cu politicianul Bernard d’Ormale, cu care a locuit în St. Tropez.

I-a scandalizat pe catolici

Catolicii au condamnat filmele lui Brigitte Bardot și le-au considerat un păcat mortal. Cu toate astea, efectul a fost unul opus, iar box office-ul a fost luat cu asalt, iar Bardot a devenit un hit absolut.

Surse:

The Sydney Morning Gerald

ICONIC Riviera

Factinate

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan