Soția lui Jull Nicu aruncă bomba despre boala fostului prezentator. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el în ultima perioadă din viață

  • Publicat:
Soția lui Jull Nicu aruncă bomba despre boala fostului prezentator. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el în ultima perioadă din viață

Jull Nicu, pe numele său real Iulian Nicolae, s-a stins pe 26 august, la doar 53 de ani, după ce, în ultimele luni, a dus o luptă teribil de grea şi de epuizantă cu cancerul pancreatic. Imediat după dispariția sa prematură, a apărut zvonul că boala i s-ar fi tras de la concedierea sa de la Etno TV. Soția sa dezvăluie cum au stat, de fapt, lucrurile.

Soția lui Jull Nicu, Cristina Liliana Niculae, a transmis un mesaj, imediat după înmormântare, în care clarifică toate controversele și speculațiile referitoare la moartea prezentatorului de la postul Etno TV.

De boala lui Jull au știut puțini oameni, doar dintre cei apropiați. Primele semne ale cancerului pancreatic au apărut în toamna anului 2020, după spusele soției.

Una dintre artistele apropiate de Jull este Lorenna. Artista a susținut, într-un video pe contul ei de socializare, că Jull s-ar fi îmbolnăvit din cauza faptului că ar fi fost dat afară de la Etno și, ulterior, interzis pe acest post tv.

”Eu zic că s-a îmbolnăvit în momentul în care a fost dat afară din televiziune. Toate problemele au început în acel moment. Când cei de la conducere au hotărât că nu mai au nevoie de el. Eu cred că atunci, în acel moment, au început toate problemele lui de sănătate. Necazurile l-au măcinat foarte tare, gândurile. Și ce cred eu că l-a pus la pământ e că a fost interzis la postul Etno și la toate emisiunile colegilor mei, asta l-a terminat’’.

Vezi AICI ce a declarat soția fostului prezentator și de la ce i s-ar fi tras boala regretatului Jull Nicu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being