IREAL! Vizită la dentist transformată în 8 zile de spitalizare. „A refuzat să-mi dea antibiotic și mi-a dat o cremă”

O femeie din San Diego a avut parte de 8 zile de spitalizare la Sharp Memorial Hospital cu o infecție severă, după o vizită la medicul dentist pentru o coroană dentară.
  • Publicat:
IREAL! Vizită la dentist transformată în 8 zile de spitalizare. „A refuzat să-mi dea antibiotic și mi-a dat o cremă”
Foto: colaj screenshot CBS-8

O femeie din San Diego a avut parte de 8 zile de spitalizare la Sharp Memorial Hospital cu o infecție severă, după o vizită la medicul dentist pentru o coroană dentară. Traci Parker, femeia în cauză, susține că medicul nu a bagat-o în seamă atunci când aceasta i-a spus că simte că ceva este în neregulă.

După ce și-a făcut coroana dentară, o proteză dentară ceramică care înlocuieşte partea vizibilă a unui dinte deteriorat sau devitalizat, femeia s-a confruntat cu dureri și a încercat să ia legătura cu medicul dentist, informează CBS-8.

„Am sunat în următoarea săptămână și i-am spus că durerea se înrăutățește și că simt că este o infecție, nu doar durerea produsă de coroană și mi-a spus că poate e nevoie doar de o ajustare a mușcăturii”, a declarat femeia pentru CBS-8.

Potrivit Cleveland Clinic, durerea după coroana dentară este neobișnuită. Deși este perfect normal să existe o sensibilitate, durerea și disconfortul care să nu te lase să dormi nu trebuie să existe”

O infecție dentară, precum un abces, se poate răspândi în tot corpul, scrie Mayo Clinic. Astfel, pot apărea complicații severe precum sepsis, o infecție care se poate răspândi în corp și poate pune viața pacientului în pericol.

După ce femeia a revenit pentru ajustarea coroanei, durerea nu a dispărut, ba din contră, s-a înrăutățit.

„Am întrebat medicul dacă poate să-mi dea niște antibiotice pentru că simt că se întâmplă altceva, dar m-a refuzat și mi-a dat o cremă Tylenol. Dar mai apoi durerea era atât de mare încât mă durea toată fața”, a povestit Parker.

Femeia a vizitat mai apoi un specialist care atunci când a văzut-o i-a spus că trebuie să meargă de urgență la spital. Astfel, Traci Parker a ajuns la spitalul din San Diego, unde a fost spitalizată mai bine de o săptămână.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan