Dr. Victor Clătici: Terapia anti-aging special creată pentru vedetele de la Hollywood, acum și în România

Am stat de vorbă cu dr. Victor Clătici, care ne-a vorbit despre cum funcționează procedura Hollywood Laser Peel și la ce rezultate ne putem aștepta.

Când vine vorba de îngrijirea tenului suntem în căutare de tratamente care să ofere rezultate imediate, dar mai ales pe termen lung. Am stat de vorbă cu dr. Victor Clătici, medic primar dermatolog, care ne-a vorbit despre cum funcționează procedura Hollywood Laser Peel, ce presupune și la ce rezultate ne putem aștepta.

„În primul rând, Hollywood Laser Peel a fost dezvoltat pentru pacientele de la Hollywood. Este o intervenție laser, fără durere, fără perioadă de recuperare și fără a aștepta rezultatele. Pacienta vine, discutăm, semnăm un consimțământ, își curăță fața și mergem și efectuăm intervenția. Avem o intervenție fără durere. De la 1 ianuarie, până la 31 decembrie poate fi făcută în orice periodă a anului și fără această perioadă de recuperare”, explică dr. Victor Clătici.

Așa cum specialistul menționează, procedura poate fi făcută chiar și-n pauza de masă, iar după intervenție ne putem machia, putem ieși în societate, ne putem relua activitatea. Singurele lucruri pe care nu avem voie să le facem sunt să ne spălăm pe cap în seara intervenției pentru că există riscul să ne irităm la nivelul feței, să nu facem eforturi fizice 2-3 zile, băi fierbinți sau saună.

Situații în care nu putem face procedura Hollywood Laser Peel

„Sunt câteva contraindicații pentru această procedură, tocmai de aceea se impune o consultație înainte. O contraindicație este sarcina sau alăptarea, iar o altă contraindicție este reprezentată de existența unui cancer de piele în antecedente. De asemenea, pacienții cu afecțiuni grave, severe, nu pot să beneficieze de această intervenție. Foarte frecvent am paciente care vin la mine după ce și-au făcut diferite injecții cu toxină botulinică sau acid hialuronic. Aceste injectări nu reprezintă o contraindicație, dar trebuie să așteptăm un oarecare interval de timp dintre momentul administrării preparatului injectabil și până ne vedem pentru procedură. În general, în jur de patru săptămâni”, explică specialistul dermatolog.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Dr. Victor Clătici - Medic primar dermatologie
Dr. Victor Gabriel Clatici este medic dermatolog cu peste 20 de ani de experiență. Dr. Victor Gabriel Clatici a contribuit în mod extensiv la literatură medicală mondială cu multiple articole apărute în Journal of American Academy of Dermatology, Journal of European Academy of Dermatology ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic primar dermatologie
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult