Elton John, diagnosticat cu pneumonie, la 72 de ani. Şi-a pierdut vocea pe scenă

În timpul unui concert, Elton John a rămas fără voce. Artistul a menţionat că a fost diagnosticat cu pneumonie chiar în acea zi.
  • Publicat:
Elton John, diagnosticat cu pneumonie, la 72 de ani. Şi-a pierdut vocea pe scenă
FOTO: profimediaimages.ro / Elton John, diagnosticat cu pneumonie, la 72 de ani. Şi-a pierdut vocea pe scenă

Sir Elton John a fost escortat de medici de pe scenă în timpul unui concer pe care îl susţinea în Noua Zeelandă.

Artistul în vârstă de 72 de ani a dezvpluit că a fost diagnosticat în aceeaşi zi cu pneumonie. În timpul spectacolului susţinut de pe stadionul Mount Smart din Auckland, muzicianul şi-a pierdut vocea. Cu lacrimi în ochi, Elton John s-a aplecat peste pian, şi-a scuturat capul şi şi-a cerut scuze în faţa publicului, menţionând că nu mai poate cânta.

”Tocmai am rămas fără voce. Nu pot să cânt”, a spus artistul publicului. ”Trebuie să plec. Îmi pare rău”, a continuat muzicianul.

Asistenţii l-au ajutat să coboare de pe scenă, moment în care publicul l-a aplaudat, plin de admiraţie.

În urmă cu o săptămână, Elton John urca pe scena Galei premiilor Oscar, unde melodia „(I’m Gonna) Love Me Again”, pe care a compus-o pentru filmul autobiografic „Rocketman”, a fost declarată „cel mai bun cântec original”.

Cântăreţul le-a cerut scuze fanilor şi pe reţelele de socializare moment în care le-a explicat că a fost diagnosticat cu pneumonie chiar în ziua concertului. În schimb, admiratorii artistului i-au răspuns cu mesaje de admiraţie şi susţinere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan