Implanturile dentare Sky fast&fixed soluţia pentru refacerea danturii în doar 24 de ore – VIDEO by CSID

Conform specialiştilor în medicină dentară, există multe persoane care-şi pierd dinţii sau sunt pe cale de a rămâne fără o parte dintre aceştia din cauza unor probleme de sănătate, printre acestea numărându-se boala parodontală. Iar pentru aceste situaţii, există soluţii moderne, de ultimă generaţie precum implanturile Sky fast&fixed care presupun refacerea danturii în doar 24 de ore.

Conform specialiştilor în medicină dentară, există multe persoane care-şi pierd dinţii sau sunt pe cale de a rămâne fără o parte dintre aceştia din cauza unor probleme de sănătate, printre acestea numărându-se boala parodontală.

Iar pentru aceste situaţii, există soluţii moderne, de ultimă generaţie, precum implanturile Sky fast&fixed care presupun refacerea danturii în doar 24 de ore. Intervenţia se face cu sedare intravenoasă, iar medicii îndepărtează dinţii bolnavi, tratează infecţiile, pot repara osul şi pot monta până la 10 implanturi. La câteva ore de la montarea implanturilor, medicii aplică lucrarea protetică.

Despre această tehnică performantă am stat de vorbă cu medicul dentist Ionuţ Leahu, cu competenţă în implantologie orală, care ne-a explicat în interviu ce presupune refacerea danturii în timp record cu Sky fast&fixed!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Ionuţ Leahu - Medic primar stomatologie generală
Dr. Ionuț Leahu – doctor și fondator al celei mai extinse rețea de clinici stomatologice din România. Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în implantologie orală și master în implantologie orală și parodontologie este anteprenorul român care a construit în decursul a 12 ...
citește mai mult