Cum sa-ti gasesti sufletul-pereche in orice barbat

Iata cateva sugetii pentru a gasii si adapta cerintelor tale orice barbat.
  • Publicat:
Cum sa-ti gasesti sufletul-pereche in orice barbat
Cum sa-ti gasesti sufletul-pereche in orice barbat

Expertii spun ca pentru a te conecta cu adevarat cu un barbat, trebuie sa ii intelegi tipul de personalitate. Citeste mai jos cum sa identifici, sa agati si sa te sincronizezi cu patru cele mai comune tipuri de barbati.

Tipul dur

E potrivit pentru tine daca…
– Vrei ca iubitul tau sa te sustina, sa fie un partener stabil, care iti suporta mofturile fara sa te judece.

– Esti interesata de vorbe de duh, conversatii inteligente.

– Rezolvi problemele vorbind despre ele rational.

Cum sa te sincronizezi cu el
Intalnirea perfecta: Se simte cel mai energizat cand isi implica mintea, asa ca propune-i sa vizionati un documentar, sa vizitati o expozitie interesanta, sau sa luati niste cursuri, cum ar fi de preparare a sushi-ului.

Cerintele lui pentru o relatie: Acest tip este o persoana dedicata si devine total absorbit de interesele sale. Daca nici macar nu il intrebi despre ele, va simti ca nu il intelegi. Tine foarte mult si la normele de eticheta, asa ca greselile de genul asta il descurajeaza.

Ce asteapta de la sufletul-pereche: Ca sa aiba cu adevarat incredere in tine, el trebuie sa stie ca ii respecti natura cerebrala. Incurajeaza-i partea jucausa cu planuri pe care nu le-ar fi facut niciodata singur si te va privi ca pe cea mult-dorita.

Omul de actiune

E potrivit pentru tine daca…
– Vrei ca partenerul tau sa fie modelul clasic al barbatului – protector, tipul care se ocupa de toate, care nu isi arata iubirea prea evident, dar lasa garda jos cand sunteti singuri.

– El rezolva foarte repede un conflict. Daca si tu faci la fel, problemele voastre vor disparea imediat ce le-ati pus pe tabla.

Cum sa te sincronizezi cu el

Intalnirea perfecta: Inima lui bate mai repede (la propriu si la figurat) cand este activ, asa ca sugereaza-i o excursie la munte sau niste cursuri de dans.

Cerintele lui pentru o relatie: Acest tip are nevoie de timp petrecut singur ca sa isi reincarce bateriile si se va simti asfixiat daca esti prea lipicioasa.

Ce asteapta de la sufletul-pereche: Partea lui masculina are nevoie ca tu sa ii apreciezi eforturile de a conduce. Dar, sub infatisarea puternica, tacuta, se afla o persoana foarte loiala. Se simte complet atunci cand ii vorbesti despre sentimentele pe care el le interiorizeaza.
 

Vanatorul de senzational

E potrivit pentru tine daca…
– Vrei ca partenerul tau sa poata anima pana si lucrurile banale, sa te faca sa razi si sa te ghiceasca mereu.

– Iti place imprevizibilul.

– Nu-ti place sa abordezi in mod direct problemele.

Cum sa te sincronizezi cu el
Intalnirea perfecta: Acest tip-clovn iubeste sa se afle printre persoane noi – gandeste-te la o seara de karaoke, sau activitati neobisnuite cum ar fi escaladarea unui perete la o sala de sport.

Cerintele lui pentru o relatie: Are nevoie de o femeie care sa ii acorde libertate, care nu incearca sa ii infraneze natura salbatica de copil.

Ce asteapta de la sufletul-pereche: Se potriveste foarte bine cu o femeie dornica de  alte si alte experiente. El are nevoie de independenta, dar vrea sa stie ca e important pentru tine, asa ca trebuie sa fii sigura ca ii arati cat tii la el.

Dragutul

Este potrivit pentru tine daca…
– Vrei ca partenerul tau sa fiu un adevarat ascultator, sa inteleaga problemele tipic feminine si poate vorbi deschis despre sentimente lui.

– Iti plac dulcegariile, filmele romantice, saruturile lente si complimentele nebunesti.

– Iti rezolvi problemele abordandu-le sincer si luand in considerare partea sentimentala.

Cum sa te sincronizezi cu el
Intalnirea preferata: Atmosfera conteaza in primul rand pentru acest senzualist, asa ca gaseste un loc cu o nota romantica (o gradina botanica sau un concert de jazz in aer liber).

Cerintele lui pentru o relatie: El incearca sa descopere fiecare persoana pe care o cunoaste la un nivel profund. Dar poate fi chiar dur, daca e un tip gelos. De asemenea, isi doreste foarte mult sa simta conexiune intre el si partenera lui, asa ca se va simti jignit daca nu ii impartasesti problemele tale.

Ce asteapta de la sufletul-pereche: Acest idealist lasa garda jos cand descopera ca si tu apreciezi comunicarea, pentru ca el tinde spre meditatie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Sexul oral poate fi gustos?
Sexul oral poate fi gustos?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”