Topul actriţelor care arată fabulos FĂRĂ machiaj

Le vedem în revistele de beauty, pe sticlă, la evenimente mondene...vedetele nu fac risipă de ocazii cu care să ne facă în ciudă cu cele mai spectaculoase outfit-uri şi podoabe care mai de care mai preţioase. Însă, te-ai întrebat vreodată cum arată femeile fără de cusur într-o zi normală, fără pic de machiaj şi zâmbind natural?
  • Publicat:

Le admirăm în revistele de beauty, pe sticlă, la evenimentele mondene…vedetele nu  fac risipă de ocazii cu care să ne facă în ciudă cu cele mai spectaculoase outfit-uri şi podoabe care mai de care mai preţioase. În plus, machiajul le transformă pe unele starlete în adevărate zeiţe ale frumuseţii, pe care le divinizăm şi încercăm să le copiem (fără prea mult succes).

Însă, te-ai întrebat vreodată cum arată aceste femei fără de cusur într-o zi normală, fără pic de machiaj şi zâmbind natural?

Astăzi ne vom ocupa pe această categorie de vedete, mai precis de celebrităţile care arată impecabil şi fără ajutorul make-up artiştilor.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: