Masajul scalpului ajută împotriva căderii părului

Stii deja ca exista diverse tipuri de masaj, insa atunci cand vorbim de par si de scalp, luam in calcul masajul terapeutic al scalpului. Iar asta este o metoda clara de combatere a caderii parului.
  • Publicat:
Masajul scalpului ajută împotriva căderii părului
Care e legătură între masaj, reducerea stresului şi căderea părului? La o prima impresie, ai zice că niciuna, însă ia aminte, masajul este un instrument de relaxare grozav, care are nenumărate beneficii.
 
Ştii deja că există diverse tipuri de masaj, însă atunci când vorbim de par şi de scalp, luăm în calcul masajul terapeutic al scalpului. Iar asta este o metodă clară de combatere a căderii părului.
 
Masajul terapeutic Nioxin intensifica microcirculatia sanguina de la nivelul scalpului, pentru ca substantele hranitoare sa ajunga la fiecare folicul de par. Astfel, radacinile se intaresc si ajuta parul sa-si atinga potentialul maxim, sa fie sanatos si matasos.

Stiai ca pe un scalp oxigenat parul se simte mai bine, iar coafatul devine mai usor? Iata de ce: prin miscari de masaj stimulezi dislocarea excesului de celule, iar asa scalpul se echilibreaza, se vindeca.

Caderea parului este un subiect foarte vast. Atunci cand ne propunem sa rezolvam aceasta problema este important sa vedem care sunt cauzele ei. Acestea pot fi:

•    De natura genetica atunci cand mostenim pe cineva din familie cu probleme de calvitie.
•    Stresul. Acesta are un impact negativ si asupra parului. Este unul din principalii factori care duc la caderea podoabei capilare.
•    Cauze hormonale. In special la femei apare caderea parului mai ales dupa nastere, cand procesul este foarte accelerat, si de fiecare data cand sunt dereglari de aceasta natura.
•    Dieta. Daca nu avem o dieta corecta, daca se tin cure de slabire drastice fara indrumarea unui nutritionist, daca nu oferim organismului necesarul de vitamine, fier, minerale etc.                               
•    Sanatatea, in cazul unor boli cronice unde se fac tratamente foarte puternice.              
•    Mediul, praful, noxele, razele UV

Primul pas in rezolvarea problemei caderii parului este un scalp sanatos si curat, fara descuamare si exces de sebum, hidratat si echilibrat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân