Cristi Pascu: coafuri în rendinţe 2016

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie că, în anul 2016, trendul în materie de coafuri de ocazie este împărţit între eleganţa clasică, de inspiratie rusească, şi curentul modernist şi extravagant.
  • Publicat:
Cristi Pascu: coafuri în rendinţe 2016

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie că, în anul 2016, trendul în materie de coafuri de ocazie este împărţit între eleganţa clasică, de inspiratie rusească, şi curentul modernist şi extravagant.

Cristi Pascu a fost recent invitat special la Salon International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stiliştilor profesionişti, unde au fost trasate şi comunicate principalele tendinţe în coafură pentru anul 2016.

“Londra este o lume a extremelor şi nici de această dată nu a dezminţit. În ceea ce priveşte coafurile de ocazie sau cocurile, aşa cum sunt denumite ele popular, la mare căutare sunt coafurile cu păr foarte mult tapat şi exagerat, o amestecătură de messy hair şi culoare puternică. Nu lipsesc nici adaosurile de păr, acolo unde este necesar. Aceste coafuri sunt ideale pentru un cocktail şi se poartă cu o rochie scurtă şi neagră”, declară Cristi Pascu.

Nu lipsesc însă nici coafurile elegante, de influenţă princiară, caracterizate prin adaosul unor accesorii preţioase precum diademe, coroniţe sau agrafe încrustate cu pietre preţioase.

“Londonezii apreciază şi influenţa rusească, astfel că poţi avea o coafură spectaculoasă şi senzaţională cu ajutorul unor accesorii preţioase. Acest tip de coafuri princiare sunt potrivite pentru nunţi, gale, baluri sau evenimente mai speciale”, spune hairstylistul.

Mereu la curent cu tendinţele internaţionale, Cristi Pascu menţionează că, în 2016, părul scurt este ‘must have’.

“Tunsorile scurte şi agresive, pe alocuri de inspiraţie masculină, sunt noul trend pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un look fresh, cool, adecvat unei societăţi moderne, cu tentă minimalistă. Doamnele care nu vor să-şi tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice”, declară Cristi Pascu.

În materie de culoare, blondul gri se menţine în tendinţe şi este completat de nuanţe îndrăzneţe de albastru metalizat, mov sau roşu electric.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentaţi hairstylişti din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani. Iniţiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din România”, Cristi Pascu le oferă şansa celor talentaţi şi pasionaţi de coafură să devină hairstylişti profesionişti, prin Academia de Coafură Cristi Pascu. Înscrierile pentru noul sezon de cursuri sunt în toi.  

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân