Cele mai înfricoşătoare lentile de contact pentru Halloween! GALERIE FOTO

Lentilele de contact au depasit cu siguranta perioda in care erau percepute doar ca dispozitive medicale care ofera o modalitate comoda de corectie a viciilor de refractie, fiind acum utilizate si in scop pur cosmetic.
  • Publicat:

Lentilele de contact au depasit cu siguranta perioda in care erau percepute doar ca dispozitive medicale care ofera o modalitate comoda de corectie a viciilor de refractie, fiind acum utilizate si in scop pur cosmetic.

Milioane de oameni cumpara la nivel global lentile de contact cosmetice, pentru a contura si sublinia culoarea ochilor sau dimpotriva pentru a schimba radical culoarea acestora, construind un look complet nou. O categorie aparte a lentilelor cosmetice este reprezentata de lentilele colorate ce au un design special ce ofera un efect teatral, conferind privirii accente puternice pentru a construi un look dramatic.

Lentilele cosmetice cu design special sunt folosite si in industra filmului pentru a intregi imaginea personajelor, avand un mare impact vizual. Cu totii retinem privirea vampirilor din Twilight sau privirea de nepatruns a personajului interpretat de Johnny Depp din Alice in Tara Minunilor, care nu ar fi fost la fel de memorabile fara efectul spectaculos al lentilelor de contact.

Si petrecerile cu tematica speciala, unde accentul cade pe costumatie, reprezinta o buna ocazie pentru a conferi privirii un look dramatic. Astfel, lentilele de contact cosmetice cu efecte speciale sunt alegerea perfecta pentru a da impresia unei priviri infricosatoare si reci, de vampir sau zombie,  si ce ocazie mai potrivita decat petrecerile de Halloween iti poti imagina?

Acum ca ti-ai facut o idee despre lentilele de contact cu efecte speciale, nu mai sta pe ganduri si surprinde-ti prietenii la petrecerea de Halloween: alege un costum de impact, completeaza-l cu un machiaj puternic si o privire infioratoare.

Acest tip de lentile de contact cosmetice cu design surprinzator, in nuante vibrante sau opace, cu efecte speciale sunt disponibile pe conga.ro intr-o gama variata: de la priviri sangerii, la cele ce ne duc cu gandul la roboti sau zoombi, toate oferindu-ti posibilitatea de crea un look impresionant de Halloween. Nu rata ocazia de a surpinde cu privirea ta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: