Urban Beauty Trends cu Alina Eremia

Buzele burgundy, grafismele pe pleoape sau smoky eyes în nuanţe de marsala sunt doar trei dintre trendurile pe care, cu siguranţă le vei purta şi tu în acest sezon.
  • Publicat:
Urban Beauty Trends cu Alina Eremia

Buzele burgundy, grafismele pe pleoape sau smoky eyes în nuanţe de marsala sunt doar trei dintre trendurile pe care, cu siguranţă le vei purta şi tu în acest sezon.

Alina Eremia le-a încercat pe toate într-un shooting realizat în natură, într-o zi de toamnă blândă. Şi ne-a mai răspuns şi la câteva întrebări legate de frumuseţe, diete sau sport.

CSÎD: Când ţi-ai dat seama că imaginea este importantă?

A. E.: Încă de la bun început ştiam că imaginea cântăreşte mult pentru un artist, ceea ce afişezi publicului trebuie să te reprezinte şi să fie în concordanţă cu muzica pe care o promovezi. Altfel, se vede că este ceva fabricat, nereal.

CSÎD: Câte kilograme ai slăbit de-a lungul timpului? Ai o dietă pe care o urmezi?

A.E.: Am slăbit destul de mult, treptat, prin alimentaţie corectă şi sport. Am încercat tot felul de diete, printre care şi celebra dietă Dukan, însă încurajez mai mult un regim alimentar sănătos, fără excese, şi cât mai puţini carbohidraţi. Iar acesta să devină un stil de viaţă. Am renunţat la dietele drastice cu efecte imediate, pentru că nu cred că sunt utile pe termen lung.

CSÎD: Care sunt alimentele la care ţi-a fost cel mai greu să renunţi? Ce alimente noi ai introdus în alimentaţia ta?

A.E.: Am eliminat din alimentaţia mea zilnică pâinea, cartofii, făinoasele, fast-food-ul, dar o dată la ceva timp, îmi mai fac câte o plăcere. E bine să nu privăm organismul complet de mâncărurile mai grase, pentru că altfel asimilează dublu caloriile. Am descoperit orezul negru, lintea.

CSÎD: Cât de des faci sport? Mergi la sală?

A.E.: Sunt o împătimită a sportului, în orice formă. Merg la sală de 3-4 ori pe săptămână, dar îmi place să alternez cu ore de dans, X-body, alergare în aer liber şi înainte de concerte fac sport în camera de hotel împreună cu dansatorii mei.

CSÎD: Care sunt trucurile de beauty incluse în rutină ta zilnică?

A.E.: Trucurile mele se rezumă la creme hidratante, de zi şi de noapte. E foarte importantă demachierea. În timpul liber, pentru că meseria mea implică şedinţe foto, clipuri, emisiuni, care necesită machiaj, încerc să las tenul cât mai curat, fără să îl încarc prea mult.

CSÎD: Ai trecut prin câteva schimbări de look, cât de greu a fost să renunţi la părul lung şi să optezi pentru un bob blond?

A.E.: Noi, oamenii, suntem într-o continuă schimbare, şi în funcţie de etapa vieţii pe care o parcurgem, simţim nevoia să ajustăm ceva la noi, aşa că o schimbare de look este benefică. Nu a fost deloc greu. Propunerea a venit din partea stilistului meu, Cosmin Florea, care mi-a dat timp de gândire câteva zile. Ţin minte că nu a fost nevoie de mai mult de câteva ore să mă decid şi să accept provocarea. Acum sunt foarte încântată de rezultat, şi pentru acest lucru trebuie să îi mulţumesc lui Adonis Enache.

Foto: Ştefan Popescu
Make-up: Carmen Dincă
Hair stylist: Adonis Enache
Ţinute Posh Design şi garderoba personală

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Cristi Pascu: coafuri în rendinţe 2016
Cristi Pascu: coafuri în rendinţe 2016
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân