Ele sunt fashionistele de la Hollywood!

Fie că este vorba de o rochie extravagantă pe covorul roşu, fie că vorbim de un costum mai îndrăzneţ, câteva dintre staruri sunt, fără îndoială, un model pentru toate femeile din lume!

Cele mai elegante celebrităţi de sex feminin de la Hollywood reuşesc în fiecare zi să capteze atenţia criticilor de modă! Fie că este vorba de o rochie extravagantă pe covorul roşu, fie că vorbim de un costum mai îndrăzneţ, câteva dintre staruri sunt, fără îndoială, un model pentru toate femeile din lume!

La cei 42 de ani ai săi, Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai passionate de modă vedete de la Hollywood. Actriţă, model şi femeie de afaceri, frumoasa Gwyneth reuşeşte să atragă atenţia de fiecare dată când are o apariţie în public. şi nu, nu mă refer doar la apariţiile sale pe covorul roşu, ci şi la apariţiile sale din viaţa de zi cu zi, care combină simplitatea cu eleganţa şi bunul gust.

Nici Natalie Portman nu trece neobservată. Frumoasa actriţă şi producătoare are 34 de ani şi a avut dintotdeauna apariţii fără cusur. Preferă stilul clasic, simplu, dar îi plac şi rochiile îndrăzneţe, pline de eleganţă.

Are 46 de ani, dar ştie cum să rămână tânără! Unul dintre atuurile ei? Simţul estetic, dragostea de frumos! Vorbesc despre Jennifer Aniston care de-a lungul anilor şi-a format un stil fashion propriu, elegant şi cu un bun gust de apreciat. Evită rochiile extravagante, dar adoră combinaţiile vestimentare cu pantaloni şi, mai nou, salopetele!

Pagina 1 din 2
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație