Trenduri autumnale – ce zici de o schimbare de look?

În acest sezon, trecutul devine viitor şi invers. Unicitatea acestui anotimp constă în mixul eclectic de trenduri inspirate de perioade importante din istoria omenirii.

Dacă eşti în căutarea unui look pentru această toamnă, acum este momentul să faci această alegere. Specialiştii în machiaj şi coafură au creionat trendurile sezonului la lansarea colecţiilor de toamnă/iarnă 2015/2016.

Poţi opta între un look adolescentin sau unul futurist ori poţi jongla cu mai multe dintre ele, punându-ţi astfel personalitatea.

Orice schimbare de sezon este mult aşteptată pentru că se dictează trendurile momentului. Tendinţele, acele surse inepuizabile de inspiraţie pentru femeia urbană în căutarea perfecţiunii şi a imaginilor care îi reprezintă personalitatea.

Poveştile ilustrate sunt proiectate dintr-un viitor gândit de designeri cu ani în urmă, creând acest paradox al modei.

În acest sezon, trecutul devine viitor şi invers. Unicitatea acestui anotimp constă în mixul eclectic de trenduri inspirate de perioade importante din istoria omenirii.

De la tuşele arhicunoscute ale Cleopatrei, la look-ul atât de feminin al anilor ’60, până la grafismele futuriste sau nuanţele desprinse dintr-o pădure de foioase în plină toamnă, toate propunerile specialiştilor au în prim plan evidenţierea feminităţii. Femeia acestui sezon se poate juca cu roluri diferite, trecând de la diva anilor ’60, la reprezentarea ei puternică din viitor, de la romantica ingenuă la femeia rebelă şi nonconformistă. Ea poate juca orice rol, scoţând la iveală – cu fiecare look – diversele faţete ale personalităţii ei complexe.

Buzele şi ochii joacă rolul principal în machiajele toamnei, completându-se cromatic. Dacă accentul cade pe buze, datorită unei nuanţe puternice (roşu intens, burgundy), ochii vor fi machiaţi în tonuri naturale, pentru a crea echilibrul perfect al machiajului. Dacă ochii sunt conturaţi în nuanţe intense, buzele echilibrează prin tonuri neutre, naturale, apropiate de nuanţele buzelor. Cât despre coafurile sezonului, hairstyliştii propun look-uri naturale, lejere, unele dezordonate, pe diverse lungimi şi nuanţe. Neapărat naturale. Ombre-ul este în continuare preferatul specialiştilor în colorarea părului, iar stilul dezordonat controlat se află printre principalele propuneri ale sezonului. Stilul wet look este reinventat pe coafuri finisate inspirate din moda retro. Alege din multitudinea de trenduri varianta care se pliază pe personalitatea ta, ţinând cont şi de trăsăturile cu care te-a înzestrat natura!

Adolescentin&buze dark

Eşti blondă sau şatenă? Pentru tine este acest look la care accentul cade pe buzele în tonuri intense de burgundy. Pentru a păstra echilibrul şi luminozitatea chipului, restul tenului trebuie machiat în tonuri naturale. Părul, mai ales dacă este lung, poate fi pieptănat cu cărare pe mijloc şi coafat lejer.

Pagina 1 din 2
Nuntă toamna? Ce rochie porţi?
Nuntă toamna? Ce rochie porţi?