Totul despre rejuvenarea ovariană VIDEO by CSID

Un interviu cu medicul ginecolog Andreas Vythoulkas despre rolul ovarelor în sănătatea noastră, fertilitate şi cât de importantă este rejuvenarea ovariană în succesul unui FIV.

Rejuvenarea ovariană poate ajuta anumite femei să rămână însărcinate sau să aibă succes în procedura FIV şi la vârste mai înaintate.

Am aflat de la medicul ginecolog cu supraspecializare în fertilitate, Andreas Vythoulkas, care este rolul ovarelor în tinereţe, perioada adultă şi la menopauză, ce presupune rejuvenarea ovariană, în ce constă procedura, căror femei se adresează, care sunt beneficiile, dacă o pot face şi femeile care nu îşi mai doresc copii – doar pentru prelungirea ciclului menstrual, pentru a îndepărta momentul menopauzei, care sunt şansele de succes la cele care îşi doresc copii pe cale naturală versus FIV şi dîn ce măsură rejuvenarea ovariană ar putea avea beneficii şi în cancerul ovarian.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Andreas Vythoulkas - Medic obstetrică-ginecologie cu specializare în infertilitate
Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrică-ginecologie, cu competențe în infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie, colposcopie. Absolvent al Masteratului în cadrul Clinicii Genesis din Atena, sub coordonarea Doctorului Pantos, Dr. Vythoulkas a dobândit expertiză și ...
citește mai mult
Cum slăbim cu Pilates VIDEO by CSID
Cum slăbim cu Pilates VIDEO by CSID