Terapia cu celule stem, premieră în România VIDEO by CSID

În curând va fi disponibilă în România o terapie revoluţionară cu celule stem recoltate de la persoane adulte. Practic, pacientul este şi donator şi receptor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Primul tratament de regenerare celulară cu ajutorul celulelor stem specializate se lansează pe 6 decembrie şi în România. Ce presupune acest tratament, de unde se recoltează celulele stem, în ce domenii medicale pot fi obţinute beneficii, ne-a povestit medicul Dragoş Zamfirescu, Doctor în Stiinţe Medicale, medic primar în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie, ce va folosi acest tratament în chirurgia plastică pentru regenerarea mai rapidă a ţesuturilor.
 
Cât de sigure sunt aceste terapii cu celule stem, cât de mult vor revoluţiona ele medicina, care este legislaţia cu privire la astfel de tratamente şi în ce domenii se mai poate spera că vor fi aplicate ( pe lângă chirurgia plastică, medicina veterinară, căderea părului, ortopedie) am aflat în acest interviu cu medicul care a scris istorie în chirurgia plastică şi reparatorie.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult