Sorina Fredholm, antreprenor de wellness: Cum am devenit vegană

Am stat de vorbă cu Sorina Fredholm, antreprenor de wellness, care ne-a povestit despre trecerea la o alimentație vegană.
  • Publicat:

Sorina Fredholm este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care-l are, rutina urmată cu strictețe, iar asta pentru că este o persoană disciplinată. Ce-i drept, nu a fost dintotdeauna așa, motiv pentru care este un exemplu că se poate. De la omul care 24 de ani nu obișnuia să facă sport, a ajuns să-l practice zilnic și chiar să fie vegană.

„Nu eram pasionată de sport. În momentul în care m-am mutat în București am început să merg la sală pentru că prietenele mele mergeau la sală. A fost foarte direct. De acolo a început, de fapt, totul. Apoi am început să fiu interesată și de alimentație, de ceea ce mănânc, am trecut la o alimentație bazată pe plante. A fost un proces care s-a desfășurat pas cu pas, nu de pe o zi pe alta”, povestește Sorina.

Sorina Fredholm, despre trecerea la o alimentație vegană

Multe persoane privesc această trecere la o alimentație vegană extrem de dificilă, pentru că se gândesc înainte de toate cu ce ar putea înlocui produsele de origine animală și dacă mâncarea va mai fi la fel de delicioasă. Nici Sorina Fredholm nu a fost vegană de la bun început, dar i-a fost foarte ușor să-și schimbe stilul alimentar.

„Mi-a fost bine pentru că nu mă simțeam bine atunci când consumam carne și de asta am și renunțat, fără alte motive. În momentul în care am renunțat la carne am început să mă interesez ce pot să mănânc. Proteina nu există doar în ingredientele de origine animală și ne putem lua proteina dacă mâncăm o varietate de tot ce înseamnă legume, fructe, cereale integrale, leguminoase, nuci, semințe”, explică antreprenorul de wellness.

Să nu uităm că, în prezent, meniurile restaurantelor au mai multe opțiuni, chiar și pentru persoanele care adoptă un stil de viață vegan sau vegetarian.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult