Semne care ne arată că suntem OFICIAL într-o relație. Taher Sonu răspunde

Taher Sonu, psiholog și expert în relații, ne-a vorbit despre momentul oficializării relației și semnele care ne arată că suntem oficial într-o relație.
  • Publicat:

Invitat în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Taher Sonu, psiholog și expert în relații, ne-a vorbit despre momentul oficializării relației și semnele care ne arată că suntem oficial într-o relație.

Se întâmplă de multe ori să ieșim la mai multe întâlniri, să avem parte de primul sărut, dar să nu putem spune că suntem oficial într-o relație.

„Încercați să vă întâlniți de cel puțin 2-3 ori pe săptămână timp de două luni și după două luni discutați despre cum vă simțiți și cum decurge acea interacțiune. Dacă este bine, veți știi asta și dacă merge bine, întâlniți-vă mai des”, ne-a spus expertul în relații.

Specialistul punctează pe importanța experienței pe care trebuie să o avem cu persoana cu care ieșim la întâlnire și cu care ne-am dori o relație. În primul rând, trebuie să vedem dacă funcționăm frumos împreună, iar mai apoi să purtăm acele discuții despre o potențială relație.

Urmărește interviul integral pe canalul nostru de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult