Semne că te înșală. Cum îți dai seama că partenerul pe care-l alegi te va înșela, explică psihologul Constantin Cornea

Psihologul Constantin Cornea a fost invitat în podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene. Iată câteva semne că te înșală.
  • Publicat:

Psihologul Constantin Cornea a fost invitat în podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene, unde au discutat despre semnele care pot indica faptul că un bărbat sau o femeie ar avea predispoziție către infidelitate. Iată câteva semne că te înșală.

„De la natură sunt anumite femei, anumiți bărbați care au nivel ar hormonilor ridicat și care țin din tot dinadinsul să aibă mai mulți parteneri de sex opus. Ei sunt recognoscibili. În general sunt narcisiști, histrionici, au tulburări de personalitate care pot fi recunoscute. Pentru cealaltă categorie am adus un sindrom nou în psihologie pe care l-am numit „sindromul cojii de banană”, ceea ce înseamnă că unii nu-și propun să înșele, ci pur și simplu alunecă într-un înșelat”, a explicat psihologul Constantin Cornea.

Constantin Cornea are 15 ani de experiență în psihoterapia de familie, despre care consideră că este forma supremă de lucru cu inteligența, valorile, caracterul și temperamentul persoanei, prin care, orice plan de viață poate deveni o poveste de succes.

În calitate de coach, Constantin Cornea a susținut workshop-uri pe teme precum fixarea obiectivelor, comunicarea în organizații, motivația și responsabilitatea, managementul conflictelor, managementul stresului, stima de sine, controlul emoțiilor, inteligența emoțională și psihosomatică.

Vezi podcast-ul integral pe canalul de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult