Ramona Bădescu, trucuri de frumusețe la 54 de ani. Ingredientul bun la toate pe care-l folosește pentru un chip perfect

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu a împărtășit trucurile sale de frumusețe care o ajută să se mențină la 54 de ani.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu a împărtășit trucurile sale de frumusețe care o ajută să se mențină la 54 de ani. Actrița este recunoscătoare pentru că a moștenit ADN-ul mamei ei, femeia din viața ei pe care o apreciază în special pentru că o consideră o femeie mult mai puternică decât ea.

„Mama a fost întotdeauna o luptătoare și mult mai curajoasă (…) și este important lucrul acesta pentru că mintea noastră este primul medicament al nostru. Creierul nostru este foarte complex și este static, dar gândurile merg”, a spus Ramona Bădescu.

În adolescență, actrița nu era deloc mulțumită de felul în care arăta, motiv pentru care obișnuia să facă duș cu lumina stinsă pentru a nu se vedea în oglindă. Ramona Bădescu este recunoscătoare că are buzele voluminoase de la natură și ne-a spus că nu face altceva decât să și le îngrijească.

„Este foarte important pentru buze făcut scrub, pentru că se deshidratează, se usucă, trebuie să le întreții, să fie întotdeauna hrănite”, ne-a spus Ramona Bădescu în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”. „Scurb-ul făcut o dată pe săptămână. Dacă nu găsim un scrub profesional, cel mai bun scrub este bicarbonatul”, a mai spus actrița.

Urmărește integral interviul pe canalul nostru de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult