Vedete care au decis să nu devină mame și motivul din spatele acestei alegeri

Iată o listă cu câteva personalități care au decis să nu devină mame și motivul din spatele acestei alegeri.
  • Publicat:

Nu toate femeile au un instinct matern dezvoltat, motiv pentru care multe dintre ele au luat decizia de a nu face copii. Iată o listă cu câteva personalități care au decis să nu devină mame și motivul din spatele acestei alegeri.

Heart Evangelista

Heart Evangelista a oferit un răspuns persoanelor care o tot întrebau de ce nu a făcut un copil, deși este căsătorită de atâția ani. Artista le-a spus: „Liniștiți-vă. Nu este uterul vostru”. Mai apoi, vedeta a explicat că pentru femei, a fi mamă nu ar trebui să fie singura sursă de fericire.

Dumnezeule! Ce o să faceți când copiii voștri vor avea propria viață?

Miley Cyrus

Miley Cyrus a spus într-un interviu că a decis să nu facă un copil din cauza mediului înconjurător pe care-l avem. Probabil te întrebi cât de gravă este situația, nu? Află că Organizația Mondială a Sănătății a raportat că poluarea aerului ucide anual aproximativ 4.2 milioane de oameni. Tot OMS spune că 844 milioane de oameni nu au apă potabilă, iar peste 2 miliarde pe oameni locuiesc în țări în care apa este limitată, ca rezultat al schimbărilor climatice și a suprapopulării.

Până când copiii mei nu vor putea trăi pe o planetă în care se găsește pește în apă, nu aduc pe lume un om care să se confrunte cu așa ceva.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey este întotdeauna caldă atunci când discută cu copiii, dar cu toate astea, vedeta a mărturisit că nu ar putea fi o mamă bună pentru că are nevoie ca ei să știe să comunice cu ea și să îi spună dacă se întâmplă ceva cu ei.

Cameron Diaz

Unul dintre motivele pentru care Cameron Diaz a decis să nu facă un copil are legătură și cu cariera ei.

Un copil – asta înseamnă toată ziua, în fiecare zi, timp de 18 ani.

De cele mai multe ori, femeile care iau decizia de a nu face copii sunt criticate pentru că sunt prea implicate în carieră și alte activități și sunt considerate egoiste, reci și materialiste. Filipinezii sunt mult mai orientați către ideea de familie, iar mulți părinți au grijă de copiii lor chiar și la vârsta adultă. Ca părinte ești responsabil pentru un acoperiș deasupra capului, haine, sănătatea și educația copilului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân