Ramona Bădescu, despre mesajul trimis tatălui ei pe patul de spital. „Tata a deschis ochii și a ridicat degetul în semn că a simțit mesajul meu”

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu ne-a vorbit despre cel mai trist moment din viața actriței: pierderea tatălui ei.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu ne-a vorbit despre cel mai trist moment din viața actriței: pierderea tatălui ei. Actrița în vârstă de 54 de ani și-a pierdut tatăl în pandemie, iar faptul că nu i-a putut fi alături a făcut-o să se simtă neputincioasă.

„Urăsc acest virus! L-am pierdut pe tata din cauza lui. A făcut mari ravagii acest virus. A fost necruțător”, ne-a spus Ramona Bădescu.

Vedeta se afla în Italia în perioada pandemiei, perioadă care i-a oferit o senzație foarte ciudată. Orașele goale, cozile enorme de la magazine și mediatizarea virusului COVID-19 au făcut-o să trăiască „o iarnă sufletească”.

„Nu am înțeles nici până acum de ce acel chin al înmormântărilor în saci ca pe niște persoane care să nu aibă dreptul la ultima călătorie, la ultima îmbrățișare, cel puțin îmbrăcați în ultimul costum pe care și l-au dorit. N-am înțeles. Dacă cineva ar putea să-mi dea un răspuns, poate aș sta cu sufletul împăcat”, ne-a spus Ramona Bădescu.

Internat la Craiova, actrița a încercat prin telefon să-i fie alături tatălui ei și să-l încurajeze.

„Când tata era pe patul spitalului i-am inregistrat un mesaj pe care doctorul i l-a dus tatălui meu. Era ceva din suflet. Îi spuneam că îl simt, că sunt lângă el. Încercam să-i dau putere, forță. Doctorul mi-a spus „Ramona, am văzut un lucru ca-n filme”. Tata a deschis ochii și a ridicat degetul în semn că a simțit mesajul meu”, ne-a povestit cu lacrimi în ochi Ramona Bădescu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult