Prof. Dr. Silviu Constantinoiu, despre secretul longevității. „Mama a trăit până la 102 ani”

Prof. Dr. Silviu Constantinoiu a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, unde au vorbit despre secretul longevității.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Prof. Dr. Silviu Constantinoiu a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, unde au vorbit despre secretul longevității. Mama Prof. Dr. Silviu Constantinoiu a trăit până la 102 ani.

„Mama mânca de toate. I-a plăcut și grăsimea de porc, și slănina, și cârnații, dar la masă la mama nu au lipsit salata de crudități, murăturile, verziturile pe care le lua din propria grădină. Cei care ne-au vizitat, o ciorbă de perișoare făcută de mama cu ingrediente din grădina proprie n-au mâncat și nu vor mai mânca vreodată”, a povestit renumitul chirurg Prof. Dr. Silviu Constantinoiu.

A realizat peste 30.000 de operații! Renumitul chirurg Silviu Constantinoiu, doctor în științe medicale, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este director al Centrului de Excelență în Chirurgia Esofagiană la Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, personalitate eminentă de talie internațională, doctor Honoris Causa al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițianu” din Republica Moldova și al Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași.

De asemenea, este Cetățean de Onoare al orașului Iași și a fost decorat de președintele Klaus Iohannis anul trecut.

Urmărește integral podcastul „Altceva” cu Adrian Artene pe canalul de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Dr. Silviu Constantinoiu - Medic primar chirurg
Prof. Silviu Constantinoiu a absolvit Facultatea de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1971. A debutat în carieră în anul 1976 în calitate de medic internist la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic „Grivița” din București, ...
citește mai mult