Mirela Retegan: dieta de Paște

Mirela Retegan, fondatoare a Găștii Zurli, ne-a povestit în CSID.RO Live cum va sărbători Paștele și ce dietă va respecta.
29.04.2021 | Beatrice Osanu

Mirela Retegan este fondatoarea Găștii Zurli, Tanti Prezentatoarea, autoarea unui fenomen unic în România. De-a lungul anilor, spectacolele Găștii Zurli au fost văzute de sute de mii de copii din România și din străinătate.

În plus, Mirela Retegan a strâns în jurul Găștii Zurli comunități de părinți din România și din alte țări. Iar prin personaje, cântece și dialoguri inedite, Mirela Retegan și Gașca Zurli oferă părinților și copiilor contextul perfect pentru a se distra și învăța lucruri noi.

Mirela Retegan este și fondatoarea celui mai mare grup de slăbit din România, Fix la Fix, care a strâns peste 600 de mii de membri. Invitată în emisiunea CSID.RO Live din 22 aprilie, Mirela ne-a vorbit despre grupul Fix la Fix, dar și despre planurile sale pentru Sărbătorile Pascale.

„Eu voi avea niște sărbători grele, pentru că mă duc la Borșa, în Maramureș. Voi petrece la o familie unde se gătește ceva ireal, vom merge mult pe leurdă, probabil” ne-a mărturisit cu mult umor Mirela.

„De 4 și jumătate, de când am descoperit metoda Fix la fix și mi-a intrat în sânge, am devenit foarte atentă și mi s-au schimbat preferințele culinare. Din fericire, nu există la mine masă fără salată. Orice aș mânca, dacă nu e desert, trebuie să fie lângă un bol de salată. Iar dacă deraiez de la aceste obiceiuri, corpul mă strigă, mă ceartă” adaugă Mirela.

Mai multe detalii despre obiceiurile sănătoase ale Mirelei Retegan puteți afla din interviul video realizat în emisiunea CSID.RO Live din 22 aprilie!