Mihai Onilă, despre cum să ne construim fericirea interioară

Artistul Mihai Onilă, fondator al cunoscutei trupe AXXA, a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA.
  • Publicat:

Artistul Mihai Onilă, fondator al cunoscutei trupe AXXA, a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA. Cei doi au discutat despre modul în care ne putem construi fericirea interioară, aceasta fiind cea mai importantă dintre toate. Mai mult, dacă vrem să se întâmple ceva, totul este în interiorul nostru.

Avem tendința de multe ori să îi învinovățim pe ceilalți, dar niciodată să nu dăm vina pe noi pentru ceea ce ni se întâmplă.

„Aici, când venim în trupuri, nu reprezentăm altceva decât oglinzi a ceea ce conținem deja în suflet. Dar dacă eu văd o problemă la tine sau invers, dacă văd o frumusețe la tine, mă bucur de ea pentru că ea deja există în sufletul meu. Dacă văd o neplăcere la tine, să spunem că nu-mi place cum se comportă omul acela, omul nu este vinovat, pentru că el nu are habar de ceea ce tu vezi ca observator. Trebuie să vezi că problema o ai un suflet deja și nu el trebuie să corecteze, ci tu”, a spus Mihai Onilă în podcast-ul Altceva cu Adrian Artene.

Născut la data de 30 ianuarie 1971, Mihai Onilă provine dintr-o familie de lăutari celebri în România.

A început studiile muzicale la vârsta de 11 ani, la pian și acordeon, continuând până în anul 1989, când le-a finalizat sub îndrumarea directă a profesoarei de muzică ușoară și jazz, Aura Urziceanu, la Universitatea Populară de Artă.

În perioada 1992-1997 Mihai Onilă a participat la majoritatea concursurilor naționale de muzică ușoară interpretare și a câștigat numeroase premii.

În 1999, împreună cu Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia a înființat trupa AXXA.

Mihai Onilă s-a mutat din 2014 în Belgia, unde a lucrat ca șofer la o firmă de livrări, iar în 2016 avea să trăiască drama vieții, când fiica sa, oana Emily Hope (în vârstă de 10 ani), a murit răpusă de cancer.

URMĂREȘTE PODCASTUL INTEGRAL PE CANALUL DE YOUTUBE

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult