Luminița Georgescu: „Access te scoate din zona problemelor și te duce în zona posibilităților și a alegerii”

  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Înapoi în viitor”, moderată de Andreea Perminova, Luminița Georgescu a vorbit despre tehnica Access Bar. Aceasta mărturisește că este prima clasă care se învață în Access. Access Consciousness este un set de tehnici, terapii și procese de corp. La cursul de Access Bar se primesc o serie de instrumente, se învață tehnica Access Bar, iar toate acestea contribuie la o viață mai ușoară, cu bucurie și cu glorie. 

„Mergeam foarte des la psihoterapie, am schimbat mulți psihoterapeuți cu scopul de a reuși să rezolv relația dintre mine și mama mea. După clasa de Bars, însă, am simțit că toată lupta pe care o duceam pentru a-mi rezolva problemele nu mai există. Pe măsură ce a trecut timpul, am văzut că starea mea este din ce în ce mai bună și mai mult de atât, am început să văd lucrurile diferit. Acum, relația cu părinții mei și în special cu mama mea este cu totul și cu totul alta”, a mărturisit Luminița Georgescu.

Tehnica Access Bars – Ce presupune

O sesiune de Bars presupune atingerea a 32 de puncte pe care le avem pe cap și care nu au fost folosite până acum în acest sens. Prin atingerea acelor puncte printre degetele mâinilor, se formează niște bare de energie care risipesc încărcătura electromagnetică a barierelor și limitărilor pe care le avem stocate în creier. „Access te scoate din zona problemelor și te duce în zona posibilităților și a alegerii”, a spus invitata emisiunii „Înapoi în viitor”.

Instrumentele Access Bar

În Access există o mantră și anume: „Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie”. „Mantra Access schimbă energia situației în care te afli și aduce foarte multă claritate”, a precizat Luminița Georgescu, Facilitator Access Consciousness Bars.

Emisiunea integrală „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” – invitată Luminița Georgescu –  poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult