Psiholog Melania Bratu: despre dependenţe şi stima de sine VIDEO BY CSID

Dependenţele, stima de sine, felul în care ne privim au legătură cu afecţiunea primită în copilărie. O discuţie cu un psiholog şi biolog care are o abordare interesantă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

De la dependenţe ce pot apărea pe parcursul vieţii, la cultivarea stimei de sine şi fixarea unor repere de frumuseţe şi graţie feminină, am avut o discuţie extrem de interesantă cu Lavinia Melania Bratu, psiholog, biolog şi consilier în nutriţie. Ce legătură există între apariţia dependenţelor şi lipsa afecţiunii în copilăria mică, ce e de făcut pentru ca această lipsă de iubire să nu ne afecteze prea mult stima de sine, cât de important este să ne iubim şi să ne simţim bine în pielea noastră, despre toate acestea în interviul următor.

„Graţia te poate duce acolo unde efortul personal nu o poate face”, iată o filozofie ce te poate ajuta în stilul de viaţă, alimentaţie şi în atitudinea de zi cu zi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Melania Bratu - Psiholog
Lavinia Melania Bratu este psiholog, biolog şi consilier în nutriţie. Pregătire profesională (selectiv) Biolog, Studii Universitare 4 ani – Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Biologie – 4 ani studiu Psiholog, Universitatea Tibiscus Timișoara, Facultatea de Psihologie ...
citește mai mult