Iuliana Dabija: „Încercam să acopăr cu mâncare emoțiile”

  • Publicat:

Prezentă în emisiunea lui Marius Tucă, Iuliana Dabija a vorbit despre perioada în care chiar ea s-a luptat cu kilogramele în plus.

„Eu am fost un exemplu pentru că am avut 16 kilograme în plus. Am trăit niște stări emoționale puternice pe care nu am putut să le controlez și am mâncat ca să le acopăr”, a transmis Iuliana pentru Marius Tucă Show

„Mai mult ascult oamenii decât să vorbesc”

„De cele mai multe ori, oamenii ajung să îmi spună ce au făcut de au ajuns la greutatea respectivă. Iar eu îmi dau seama că s-au întâmplat niște schimbări în viața lor, au existat niște motive pentru care ei au ajuns la greutatea respectivă. Și din punctul meu de vedere, ceea ce vor să audă este că există o  soluție. Și real există soluții! Nu una, mai multe”, a ținut să precizeze zâmbind psihonutriționistul Iuliana Dabija.

Iar întreg procesul de consiliere decurge astfel: Iuliana Dabija ascultă pacientul, concluzionează motivul pentru care a ajuns să aibă kilograme în plus și apoi îi recomandă un plan alimentar prestabilit de ambele părți.

Mai mult, aceasta a conchis seria întrebărilor lui Marius Tucă cu ipoteza conform căreia iubirea este, de cele mai multe ori, motivul pentru care oamenii ajung să acumuleze kilograme nedorite. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult