Iuliana Dabija: „După slăbire urmează cea mai dificilă parte – menținerea”

Psihonutriționistul Iuliana Dabija a dezvăluit aspecte legate de etapele proceselor de menținere și slăbire.
  • Publicat:

Invitată la Marius Tucă Show, psihonutriționistul Iuliana Dabija mărturisește că menținerea este cea mai dificilă etapă. În realitate, aceasta este mai dificilă decât slăbitul. Pentru a te menține la o greutate noua, corpul trebuie să o înregistreze în primă parte și să o mențină un timp mai îndelungat, până la câteva luni de zile. Noua greutate trebuie să devină normală pentru corp.

Mai mult de atât, invitata adaugă că există posibilitatea de a te îngrășa din nou, dar cu cât greutatea nouă persistă un timp mai îndelungat, cu atât posibilitatea de a te îngrășa va fi mai mică.

În ceea ce privește perioada de menținere, Iuliana Dabija atrage atenția asupra alimentației. Aceasta mărturisește că pot exista mici scăpări, momente în care mai adăugăm câte o ciocolată, o felie de pizza sau un sos preferat. Cel mai important, însă, este să te verifici constant, astfel încât greutatea să nu se modifice, încheie psihonutriționistul Iuliana Dabija.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult