Iulia Vântur: despre stilul de viață din India

Am stat de vorbă cu Iulia Vântur într-un interviu video despre provocările vieții din India, dar și despre ingredientele unui stil de viață sănătos.
  • Publicat:

La ora actuală, Iulia Vântur trăiește în India, unde se bucură de celebritate. Recent, a venit în România și am stat de vorbă relaxat despre stilul său de viață sănătos, pe care îl menține de ani buni. În plus, Iulia Vântur ne-a mărturisit cum face față stresului și care sunt provocările celebrității la Bollywood.

„Secretul a fost să mă focusez pe prezență, să fiu prezentă. În momentul în care te focusezi pe ce e aici și acum, toate celelalte gânduri dispar cumva. Așa că asta e: trăiește momentul, trăiește clipa. Și am realizat că nimic nu e permanent, toate se duc. Și tristețea și bucuria. Așa că nu are rost să ne focusăm pe stres, pe depresie, pe tristețe. Pentru că toate se duc. Viața e ca un grafic: sus, jos, sus, jos.

Dacă ar fi linie dreaptă, viața dispare, la fel ca pe aparate. Au fost momente când mi-a fost foarte greu și nu am reușit să gestionez unele situații. Și au fost situații când am reușit să mă ridic și să merg mai departe. Așa învățăm cu toții să facem, oriunde am fi în lume. De fiecare dată când m-am rupt de conexiunea cu mine însămi și de conexiunea cu Dumnezeu, m-am pierdut.

Și am pierdut și speranța, și drumul, absolut tot, am pierdut echilibrul. În momentul în care ești conectat la tine și la divinitate, lucrurile se așază cumva. Nimic nu mai e dramatic, totul e pe drumul pe care trebuie. Și aceasta a fost tot timpul salvarea mea” ne-a mărturisit Iulia Vântur.

De-a lungul timpului, Iulia Vântur a fost de mai multe ori pe coperta revistei „Ce se întâmplă, doctore?”. Vedeta și-a păstrat stilul de viață sănătos și l-a adaptat condițiilor din India. Mai multe amănunte despre viața Iuliei Vântur din India puteți afla din interviul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult