Dieta Iuliei Vântur

Vedeta ProTV a declarat că a făcut multe sacrificii pentru a slăbi şi pentru a avea o siluetă de milioane. "De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc", a mărturisit Iulia Vântur.
24.03.2014
Dieta Iuliei Vântur

Mereu atentă cu silueta sa, Iulia Vântur nu a dezamăgit nici la debutul său de la Bollywood, în filmul „O Teri”. 

După ce a dansat de câteva ori pe ringul visurilor de la “Dansez pentru tine”, Iulia Vântur a avut acum prilejul să danseze alături de doi actori indieni foarte îndrăgiţi la Bollywood (Pulkit Samrat şi Bilal Amrohi), înconjurată de zeci de dansatori profesionişti.

Vedeta ProTV a declarat că a făcut multe sacrificii pentru a slăbi şi pentru a avea o siluetă de milioane.

„De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc”, a mărturisit Iulia Vântur.

„Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume. De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos, aşa că nu am nevoie de diete drastice”, a mai spus ea.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi
Recomandări: