Horoscop săptămânal: Cum stai cu dragostea în săptămâna 17-23 octombrie 2022

Află ce prezic astrele în dragoste săptămâna aceasta. Horoscop dragoste 17-23 octombrie 2022.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Berbec

Cuvântul potrivit la momentul potrivit!

O săptămână cu potențial din perspectivă relațională, însă și cu provocări pe măsură. Dacă ești în căutarea unui partener de cuplu, ai toate șansele ca abordarea ta jucăușă și ingenioasă să-l cucerească pe celălalt. Într-o relație deja existentă, s-ar putea să fie nevoie de un anumit compromis și de flexibilitate din partea ta dacă vrei ca lucrurile să progreseze favorabil. Weekendul se anunță intens și pasional.

Taur

Cu răbdare și toleranță se depășesc neînțelegerile

În ciuda unor neînțelegeri din prima parte a săptămânii care vizează gestionarea mai eficientă a sarcinilor și responsabilităților domestice, există șansa atingerii unui echilibru și a împărțirii activităților într-un mod armonios între parteneri. Sfârșitul de săptămână aduce mai multă înțelegere și aprofundează anumite conexiuni, crescând stabilitatea și calitatea relației.

Gemeni

Intensitate și pasiuni greu de controlat!

Ușurința și încrederea cu care relaționezi, umorul și carisma personală te vor transforma într-un adevărat cuceritor. Într-o relație de cuplu, se pot naște discuții aprinse întrucât unul dintre parteneri tinde să-și impună punctul de vedere asupra celuilalt, comunicarea deschisă și asumată poate salva situația. Dacă ești în căutarea unui partener, cineva se poate simți atras de tine într-un mod aproape incontrolabil, dar este bine să-ți păstrezi discernământul.

Rac

Acceptarea sensibilităților te face mai puternic!

În prima parte a săptămânii anumite discuții sau neînțelegeri în propria familie pot crea un mediu mai tensionat, însă atât timp cât ești conștient de sensibilitățile tale și reușești să le utilizezi constructiv chiar împărtășindu-le cu ceilalți, lucrurile vor evolua favorabil. De duminică planul relațional capătă amploare, cât și dorința de mai multă socializare și plăcere. Ești mai pasional și mai dornic de conexiune cu celălalt.

Leu

Compromisuri constructive

În ciuda unor tensiuni și chiar confruntări în relația de cuplu în care fiecare încearcă să-și impună punctul de vedere, săptămâna aceasta perspectivele sunt încurajatoare. Discuții armonioase și constructive pot avea loc între cei doi parteneri al căror scop va fi să stabilizeze legătură prin atingerea unor compromisuri. Discuții mult mai pasionale te așteaptă în weekend.

Fecioară

Adevăr sau provocare?

Chiar dacă poți simți o atracție greu de controlat față de cineva, asigură-te de disponibilitatea sau de sinceritatea acelei persoane înainte să dai curs. Sâmbătă este o zi deosebită pe care o poți petrece în compania persoanei iubite, profitând de un cadru mai romantic, o muzică deosebită și chiar de o cină pe măsură. Nevoia de conexiune cu partenerul atinge cote înalte.

Balanță

Ai încredere în cine ești!

Dacă ești în căutarea unui partener, carisma și încrederea în tine te vor susține în a lua inițiativa în orice demers relațional. Într-o relație deja existentă, în ciuda tensiunilor din ultima perioadă, aveți șansa să purtați conversații constructive care pot ajuta la detensionarea situației. Sâmbătă este o zi specială, bucură-te de ea din plin.

Scorpion

Atracții irezistibile

O săptămână intensă și cu momente ușor dramatice în care ai nevoie să-ți păstrezi echilibrul și să analizezi cu grijă anumite tipare mentale care te pot limita. Atracția față de cineva poate să devină irezistibilă, punându-te în situația de a risca multe doar pentru a fi cu acea persoană. Însă, dintr-un motiv sau altul, această relație pare un pic imposibilă, fapt care nu va face decât să amplifice angoasa și consumul emoțional.

Săgetător

Aventură și cunoaștere

Dacă ești singur sau dacă direcția în care se îndreaptă relația ta de cuplu nu este încă cea mai clară, preferi să-ți îndrepți atenția spre anumite proiecte semnificative pentru tine. Mai mult decât atât, prin intermediul acestor proiecte, s-ar putea să interacționezi cu persoane noi cu care împărtășești aceleași valori și interese, ceea ce-ți amplifică spiritul de aventură și cunoaștere.

Capricorn

Timp de calitate cu partenerul

Chiar dacă marea parte a timpului o investești în chestiuni socio-profesionale, te poți mobiliza astfel încât să găsești momente pe care să le petreci cu persoana iubita. Puteți participa la o un eveniment monden, o galerie de artă sau o cină romantică într-un loc select. De duminică vei avea mai mult timp pentru socializare și interrelaționare și chiar poți descoperi o persoană interesantă în cercul tău de cunoștințe.

Vărsător

Timp de calitate cu persoană iubita!

Săptămâna aceasta ai șansa să-ți satisfaci nevoia de aventură și explorare alături de persoana iubită, fie printr-o călătorie pe care o întreprindeți, fie printr-un eveniment la care participați împreună. Discuțiile constructive dintre voi te vor ajuta să-l înțelegi mai bine pe cel de lângă tine, amplificând gradul de încredere și conexiune dintre voi. În același timp pot ieși la iveală chestiuni care te pot surprinde.

Pești

Valori comune sau diferite?

Pentru unii nativi, o relație de iubire poate să capete o semnificație mult mai profundă luând hotărârea unui angajament mai serios în timp ce pentru alții aceeași relație poate să se transforme într-un punct de cotitură în care se pot decide să meargă pe drumuri separate. Factorul decisiv în luarea hotărârii va fi dacă mai împărtășiți sau nu aceleași valori, respectiv dacă mai aveți aceleași interese și obiective comune.

Urmărește CSID.ro pe Google News